Yaşam için teknoloji” sloganıyla insanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler ve hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, Eylül ayında beyaz eşya almak isteyenlere inanılmaz avantajlar sunuyor. 30 Eylül’e kadar Bosch marka bir beyaz eşya alanlar, Özel Tüketim Vergisi indirimine ek olarak Bosch’un ÖTV ve KDV oranında ilave indirim fırsatından da yararlanabiliyor.

İnsanlara her zaman güvenebilecekleri çözümler sunan ve hayatı kolaylaştıran ürünler üreten Bosch Ev Aletleri’nin devletin uyguladığı vergi indiriminin yanı sıra ÖTV ve KDV oranında ilave özel indirim avantajları için bu son fırsat. Bosch, solo beyaz eşya ürünlerinde 30 Eylül’e kadar ÖTV ve KDV’nin toplamı oranında ekstra indirim gerçekleştiriyor. Bu avantaj, beyaz eşya sektöründe sadece Bosch tüketicilerine sunuluyor.

Bosch Ev Aletleri, büyük avantajlar ve fırsatlarla beyaz eşya ihtiyacı olan herkesi Bosch marka bir ürün almaya davet ediyor. 30 Eylül’e kadar sürecek olan ÖTV indirimi üzerine ÖTV ve KDV oranında ekstra indirim avantajı, beyaz eşyada yüzde 29’luk indirim sağlıyor. Tüm Bosch yetkili satıcılarında geçerli olacak kampanya için son gün 30 Eylül.

Kurutma makinelerinde son avantaj günleri

Bosch, üstün teknoloji ürünü kurutma makinelerinde Eylül ayında da kaçırılmayacak bir fırsat sunmaya devam ediyor. 30 Eylül’e kadar bir Bosch çamaşır makinesi alanlar, kurutma makinesine yüzde 50 indirim avantajıyla sahip olabiliyor.

30 Eylül’de sona erecek olan kampanyaların detayları, Bosch yetkili satıcılarında ve 444 6 333 Bosch Çağrı Yönetim Merkezi’nden öğrenilebiliyor…

“Bosch ürünleri size güvenebileceğiniz tüm çözümleri sunar”