Bingo'dan Anneler Günü'ne Özel Bir Yarışma: 'Zamane Kızıyım Annemin Tıpkısıyım' | 1Zamane Anneleri ve Kızları’nın tercihi Bingo, geçtiğimiz yıl Anneler Günü’ne özel olarak düzenlediği “Zamane Kızıyım Annemin Tıpkısıyım” yarışmasını bu yıl da tekrarlıyor. Anneler Günü için üretilen Bingo Automat Anne Kokusu’nu alarak yarışmaya katılanlar, Bingo reklam setine konuk olarak Sinem Kobal ve annesi ile tanışma şansı yakalayacak.

Geçtiğimiz yıl tüketicilerden yoğun ilgi gören “Zamane Kızıyım Annemin Tıpkısıyım” Anneler Günü özel yarışması Bingo tarafından bu yıl da düzenleniyor. “Zamane Kızıyım Annemin Tıpkısıyım” yarışmasına katılmak için 6 kg’lık Bingo Automat Anne Kokusu almak yeterli.

Bingo Automat Anne Kokusu alarak, www.zamaneannelerivekizlari.com sitesindeki eğlenceli tasarım oyununu oynayanlar arasından, Sinem Kobal ve annesinin de yer aldığı jüri tarafından talihliler belirlenecek. Değerlendirme sonucunda, en şanslı Zamane Anneleri ve Kızları Bingo reklam setine konuk olarak Sinem Kobal ve annesi ile tanışma fırsatına kavuşacak. Jüri tarafından belirlenen diğer talihliler ise Bingo’dan sürpriz hediyeler kazanacak.

Web sitesindeki oyunda Zamane Kızları, annesi ile benzerliklerini ve annesine olan sevgisini bir mektupla anlatacak. Yarışmacılar, kendileri için hazırlanan tasarım bölümünde, yazmış oldukları mektubu en iyi şekilde görselleştirerek çekilişe katılacaklar.

Oyuna başlamak için Bingo Automat Anne Kokusu’nun satın alındığı marketin adını, ürün fişinin numarası ve tarihi ile birlikte www.zamaneannelerivekizlari.com’daki ilgili bölümlere yazmak yeterli. Yarışma süreci 30 Haziran’a kadar devam edecek olup, talihliler Temmuz ayında açıklanacak.