Aynalı Bonus Card sahiplerinin artık bir e-dergisi var : Madame Bonus | 1Garanti Bankası, kadınlar için özel olarak kullanıma sunduğu Aynalı Bonus Card sahipleri için Madame Bonus adıyla özel bir elektronik dergi çıkartıyor. Ünlü top model Tülin Şahin’in editörlüğünü yaptığı e-dergi, her ay kart sahiplerinin e-posta adreslerine ücretsiz olarak gönderiliyor.

Madame Bonus, en son moda trendlerini, güzellik sırlarını, sağlıklı yaşam önerilerini, lezzetli ve hafif yemek tariflerini, yeni açılan mekanlar hakkında bilgiler ve kültür sanat ekinliklerini içeriyor. Ayrıca dünyaca ünlü markaların defilelerinin sahne arkası görüntülerinden, dünyanın en ünlü mankenlerinin verdiği güzellik sırlarına kadar bir çok sürprizin bulunduğu Madame Bonus sayfalarında okurlara özel hediyeler ve indirimler de bulunuyor.

Kadınlar için özel tasarlanan, Bonus Card’ın tüm özelliklerine sahip olan Aynalı Bonus, üzerinde bulunan ayna sayesinde kadınların yanlarından ayırmadıkları iki şey olan kredi kartı ve aynayı birleştiriyor. Tasarım özeliği ile ilk ve tek olan Aynalı Bonus Card sahipleri, harcadıkça kazandıkları bonus ile bedava alışveriş yapıyor. Her yıl Bonus Card için yapılan 300’ün üzerinde kampanyadan ve kendilerine özel sunulan fırsatlardan yararlanabiliyor.

Madame Bonus(Aynali Bonus) e-dergi lansmaninda Kadinlar Kulubu olarak bizde oradaydik… E-dergi Ekim sayisi icin tiklayin ….