Stalklamak ne demek ? Stalklamak yada stalking günümüzde o kadar çok kullanılan bir kavram ki kabul edelim hepimiz yapıyoruz. Stalklamak nedir? stalklamanın püf noktaları nelerdir? sizde stalker olmak  yani gizli takipçi olmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyun. Ve karşınızda stalklamak nasıl yapılır?

Stalklamak Nedir? Stalklamanın Püf Noktaları Nelerdir?

Stalklamak sosyal medya hesaplarını (instagram, facebook, twitter gibi) gizlice takip edilmesi olarak tanımlanır. Özellikle gençler arasında oldukça yaygın olan bir durumdur. Stalkta bazen eski sevgili, bazen takip edilmeyen aile üyeleri bazen uzaktan beğendiğiniz birinin  gizli takip edilmesidir.

Stalklamak Nedir? Stalklamanın Püf Noktaları Nelerdir? | 1

Stalklamanın Püf Noktaları

Eğer instagramdan stalk yapacaksanız masa üstünden bakabilirsiniz. Böylece yanlışlıkla beğenme gibi bi durumla karşılaşmazsınız.

İnstagramdan yanlışlıkla çok eski bir fotoğrafı beğendiniz durumu kurtarmak için anında o fofotğraftan takibi çekin ve en yeni fotoğrafı beğenin.

İnstagrama yeni gelen özellikle takip etmediğimiz kişinin profiline girilince takip et butonu değişti. Dikkatli olun bu ekran çok hassas yanlışlıkla takip et butonuna basabilirsiniz.

İnstagramda takip etmediğiniz kişilerin profiline girince bildirim gitmesi bir durum söz konusu değil ancak hikayeleri izlemeyin çünkü kimin izlediği görülebiliyor. Unutmayın.

İnstagramda birini çok fazla stalkladıysanız o kişi fotoğraf etiketlerinde üst sıralarda karşınıza çıkabilir. Dikkatli olun.

Gün içerisine sürekli birilerini stalklıyorsanız arada beğendiğiniz gönderilere girerek gözünüzden kaçan birşey var mı diye bakın.

Stalklamak Nedir? Stalklamanın Püf Noktaları Nelerdir? | 2

Telefonda birinin profilini incelerken ayrıntılı bakmak istiyorsanız yada  başka birine profili gösterecekseniz kazalara karşı mutlaka ekran görüntüsü alın öyle bakın.

Linkedin hesabını stalklayacaksanız çok daha dikkatli olmalısınız. Kendi hesabınız açıkken profili incelerseniz, profilin incelendiğine dair bildirim gidecektir.

Unutmamanız gereken en önemli nokta ise şu olmalıdır. Stalk alışkanlık yapar ve hayatınızın içine olmayan insanları zamanınızı ayırıp bu kadar ayrıntılı incelemenize gerek yoktur.