Yıllarca terk eden tarafın söylediği “sorun sende değil bende” sözü değişti. Sorun bende değil sende diyerek ayrılıktan sonra gerçekleri görebilir ve ilişkinizin yürümemesinin nedenlerini fark edebilirsiniz.

Sorun Bende Değil Sende

Terk ederken karşısındaki insanı kırmak istemeyen yada bir gün ben sana dönerim diyenlerin çok sık kullandığı bir söz olan “sorun sende değil bende”nin tam tersini ilişkinizin neden yürümediğini sorguladıktan sonra kullanabilirsiniz.

Sorun Bende Değil Sende | 1

İlişkiniz için çok çabaladınız ve çok emek verdiniz ama yürümediyse ayrıldıktan sonra kendinizi daha fazla üzebilirsiniz. O insan için yıllarınızı ve zamanınızı vermişsinizdir ama sonuç sizin için bir hüsran olmuş olabilir. Kendinize sorun yeterince emek verdim mi? yada hatalarım nelerdi? sonucunda çıkan sonuç bu ilişki için çabalayan tarafın sadece siz olduğunuz yönünde ise kendinizi yıpratmanıza neden bir durum olmadığını ayrılıktan bir süre sonra farkedeceksiniz.

Kabullenmeniz gereken sizin istediğiniz şekilde sevmemiş olabilir. Karşınızdaki kişiyi bunu için suçlamamalısınız. İnsanlar çoğu zaman kimi seveceklerini düşünerek seçmez. Çabaları konusunda ise acaba benim hatam var mıydı? üzerine fazla mı gittim diyebilirsiniz yapmanız gereken olaylara en objektif şekilde yaklaşmaktır. Belki de onunla tekrar bir araya gelebilmek için bu düşünceye sahip olabilirsiniz.
Eğer ilişkiniz için çabaladığınızı düşünüyor ama onun aynı emek ve özveriyi göstermediğinizi düşünüyorsanız “Sorun bende değil sende” diyebilirsiniz.

Sevmeye ve sevilmeye layık olduğunuzu kendinize her fırsatta hatırlatın.