Aslında şipşak makina yada poloraid makina kullananlar olarak bilinen ve en mutlu anlarımızı kolayca yakalayabiliyoruz. Şipşak makina ile fotoğraf çekil! anı yakala gelelim bu makina ile ilgili güzelliklere ve ayrıntılara.

Şipşak makina ile fotoğraf çekil! Anı yakala

Poloraid makinalar çocukken bizi lunaparkta fotoğraf çeken gezici fotoğrafçılara çok benziyor. Hala evimizde duran ve üstünden yıllar geçmesine rağmen baktıkça gülümsediğimiz anı donduran bu makinalar artık herkesin evinde olabiliyor.

Şipşak makina ile fotoğraf çekil Anı yakala | 1

Ortalama 200 lira civarından başlayan bu ürünler özelliklere göre fiyatı arttırabiliyor. Bu makinaların bize sağladığı en büyük avantaj ise kaydedip bir türlü çıkarmaya fırsat bulamadığımız fotoğraflar anında elimizde olmuş oluyor.

Yaz gelip tatil sezonu açılırken böyle bir  makina edinebilirsiniz. Küçük ve kullanışlı oldukları için istediğiniz yere kolaylıkla götürebilirsiniz. İstersenizde bayramlarda ailenizin yanına giderken alıp uzun zamandır görüşmediğiniz aile bireylerini aynı karede ölümsüzleştirebilirsiniz.

Fotojenik ve seksi fotoğraf çekilmenin yolları için Tıklayın!

Bu makinaların en büyük dezavantajı ise içindeki baskı kağıtlarının pahalı olmasıdır. Bu makinaları alırken yanında fazla kağıt olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Gün ışığında nasıl fotoğraf çektiğini mutlaka araştırın. Sürekli yanınızda olmasını istiyorsanız mutlaka küçük bir makina alın.

https://www.youtube.com/watch?v=G8aEErCaaDI&feature=youtu.be