Hayatınızdaki insanı çok seviyor olabilirsiniz ancak mantık açısından baktığınızda şu soruyu sormalısınız “Sevgilim benim için doğru kişi mi?” cevabını daha kolay bulabilmeniz için size yardımcı olacak bir yazı hazırladık.

Sevgilim benim için doğru kişi mi?

Sevgiliniz ile aranızda büyük bir çekim var. O sizi, sizde onu çok seviyorsunuz. Yetişkin bireylerin çoğunda karşısındaki insanın onun için uygun olup olmadığı düşüncesi vardır. Belki de hayatınızı birleştirmeyi düşündüğünüz kişi ile birbiriniz için doğru insan mısınız?

Sevgilim benim için doğru kişi mi? | 1

Sessiz Kalabiliyor Musunuz?
Evet hayatınızı birleştirdiğinizde devamlı konuşmanız mümkün olmayacaktır. Onunla yanyana oturduğunuzda konuşmadan sessizce kaldığınızda kendinizi rahatsız hissetmiyorsanız bu uyumlu olduğunuzu gösterir.

Hayat Görüşleriniz Çok Ayrı Mı?
Elbetteki hayat görüşlerinizin tamamen aynı olması beklenemez ancak oldukça zıt düşünceler sorun oluşturabilir. İleride sizin için sorun oluşturmaması için bu konuya dikkat etmelisiniz.

Huzurlu Musunuz?
Aslında temel soru bu olmalıdır. Gergin ve sinirli olmak günümüz dünyasında normal sayılabiliyor. Devamlı yanında huzursuz ve gergin hissetmeniz ise ciddi bir sorundur. Aşkınız normal döneme geçtiğinde huzursuzluk çekilmez bir hal alabilir.

Özgür Hissediyor Musunuz?
Kıskançlıklar, kısıtlamalar kısa vadede çözülebilse de karşınızdaki kişi çok kıskanç ve siz özgürlüğünüze düşkünseniz ki bu durumun tersi de olabilir ilerleyen zamanda çözülmesi zor sorunlar ortaya çıkabilir.

Ortak Zevkleriniz Var Mı?
Birlikte olan iki insan farklı karakterlere sahip olsa da ortak ilgi alanları, hobileri olmalıdır. Birbirinizden tamamen farklı özelliklere sahip olduğunuzda ilişkiniz rutine döndüğünde mutsuzluk ve anlaşmazlık ortaya çıkabilir.

Birlikte Gülüyor Musunuz?
Uzun bir hayatı birlikte paylaşmak isteyeceğiniz biri ile benzer konulara ve olaylara gülebilmek size kaliteli ve huzurlu bir hayat sunar. Sevdiğiniz insan ile kahkaha atmayı başarıyorsanız doğru kişi o olabilir.