Evlendiniz eşinizle mutlusunuz fakat kayınvalide ile çeşitli sorunlar mı yaşıyorsunuz? Kayınvalide ile güzel geçinmenin yolları makalemizde aranızdaki anlaşmazlığın sevgiye dönüşmesini sağlayacak önerilere yer verdik.

Öncelikle yapmanız gereken şey hoşgörülü bir tutum takınmak, şunu asla unutmayın sabır, güzel ahlak her iyiliğin anahtarıdır.
Hediyeleşin sevginiz artsın! hediye aradaki muhabeti artıran en önemli yöntemlerdendir. Kayınvalidenize alacağınız küçük bir hediye bile onu çok memnun edecektir.

kayinvalideyle_bas_etme_yollari-3Hayat sırayladır, gün gelicek siz de kayınvalide olacaksınız, size gelininiz nasıl davransın istiyorsanız, siz de kayınvalidenize öyle davranın.
Eşinizi hiç bir zaman kayınvalidenize karşı kışkırtmayın, erkekler genelde anneci olduklarından zararlı çıkan siz olursunuz.

 

kayinvalideyle_bas_etme_yollari-2Kandil, doğum günü, bayram gibi özel günlerde gidemeseniz de en azından telefon açıp onun gönlünü alın.
Daim güler yüzlü ve iyi niyetli yaklaşın, eden kendine eder, ne kadar pozitif yaklaşırsanız genelde o kadar iyi dönüş sağlarsınız.

Kayınvalideyle Baş Etmenin Yolları Tıklayınız

Yemeklerini, giyiminin yakışmasını vb konuda aşırıya kaçmadan ara ara onu övün, methedilmeyi kim sevmez ki?
Eşinizi binbir emekle büyüttüğünü, paylaşmakta zorlandığını, size alışmasının zaman alacağını düşünüp, buna hoş görülü yaklaşın.

Kayınvalideye Ne Hediye Alınır? Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.