İlk kez biriyle tanışıcaksınız, haliyle heyecanlısınız, belki de bu tanışmanız, evlilikle sonuçlanacak ve bir ömür onunla geçireceksiniz, buluşmaya giderken tüm bunları göz önünde bulundurmalısınız. İlk buluşma hataları nelerdir? makalemizde ilk buluşmada yapılmaması gerekenler konusuna yer verdik.

Aşırı makyaj, güzel olucağım diye yüzünüze badana boya yapar gibi makyaj yapmak, ilk buluşma hatalarının en önemlilerindendir. Sadelik ve zerafet kadını çekici kılan etmenlerdendir.
Dekolte giymek, dekolte sizi seksi asla yapmaz! hafifmeşrep bir izlenime neden olur.
ilk_bulusma_hatalari (1)
Sürekli ben ben ben diye kendinizden bahsetmeniz, görüştüğünüz kişinin sizi daha tanımadan soğumasına yol açar.
Buluşmadayken veya buluşmadan önce gazlı içecekler içmeyin, çeşitli istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz.
ilk_bulusma_hatalari (3)
Espri yapacağım diye kendinizi kasmayın, doğal olun, sevecek olan sizi olduğu gibi sevsin.
Karşı tarafı eleştirmeniz, boyunuz kaçtı sanki benden kısasınız gibi eleştirel cümleler, daha ilk dakikadan dakka bir gol bir olup, aranızda soğuk rüzgarların esmesine yol açar.

ilk_bulusma_hatalari (4)
İlk buluşmada hemen paradan bahsetmek, karşı tarafa ne kadar maaş aldığını, evinin malının mülkünün olup olmadığını sormak hoş karşılanmayacak tutumlardır.
Exlerinizden asla bahsetmeyin! cızzzz! geçmiş defterleri kapatıp önünüze bakın artık!
ilk_bulusma_hatalari (5)
Hesap geldiğinde cebinizde akrep var gibi elinize cebe götürmemeniz olmaz, en azından nezaketende olsa hesabı ödemeyi teklif edin.
Gergin, negatif, somurtkan olmak da size eksi puan olarak dönecek tutumlardır.

ilk_bulusma_hatalari (2)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.