KOÇ:İkizlerle ideal ilişki kurabilirsiniz.avantür merakınız ve ateşli aşk hayatınız için ikizler ideal bir eş.İkizlerden sonra ikinci sırada karşılıklı birbirinize hayran olduğunuz Aslan yer alıyor.Boğadan ve Balıktan uzak durun.

BOĞA:Yay ideal bir eştir.Kendisinden olmayan dengeyi sizde bulan balık ta sizin için mükemmel bir eştir.Aman ikizlar’e yanaşmayın.Çift karekterdeki ve havai olan ikizler sizi çok üzebilir.Aman dikkat

İKİZLER: Sizi sakinleştiren ve rahatlatan aslan ideal eşinizdir.sizi izleyen ve ne zaman isterseniz gelen oğlak da size uygundur.Boga2dan entelektüel alanda uyum sağlayabileceksiniz.Teraziden ve Balıktan uzak durun.

YENGEÇ: Sizinle aynı dili konuşan duygulu ve sıcak Boğa sizin için idealdir.Size güven veren Oğlak da uygundur.Ancak Yay ve Koç aradığınız ideal aşkın düşmanı olarak kaçınmanız gereken iki burçtur.

ASLAN:Sizi henüz tatmadığınız maceralara götürcek olan Yay sizin için idealdir.Kıskançlığına dayanabilirseniz Kovaylada uyumlu çift olursunuz.Ancak enerjinizi yok eden Balıktan uzak durun.

BAŞAK:size fanteziler yaşatacak olan İkizler ve Yay ideal eşinizdir.Ancak çok gerçekci olan Kova’dan uzak durun kalbinizi kırabilir.İçe dönük kişiliğinizi sürekli dile getirdiği gerekcesiyle yıpratabilir.

TERAZİ:Toleranslı olabilirsiniz ideal eşiniz Koç’tur.Ancak sakin ikizlere vurulmayın .Her türlü kararınızı es gececektir. Yay’la da büyük aşk yaşayabilirsiniz ama evlilik zor.Yay burcunun ucarı kişiliğine katlanışması zordur

AKREP:Sizi anlayacak her gidişinizde dönüşünüzü bekleyecek.boğa tam size göre.İki ruhlu İkizler’den uzak durun.Havai ve akılcı tavırları sizi çileden çıkartacaktır.Bu burcun ideal eşi Boğa’dır.

YAY: Karşılıklı beraberlik ve derin bir mutluluk için ideal eşiniz Boğa’dır. Hırslı Koç’tan ve uçari Yay’dan uzak durun. Hükmetmeyi seven Aslan burcunun bu özelliğine dayanabiirseniz onunlada evlilik yapabilirsiniz.

OĞLAK: Akrep ve Koç’ la ideal evlilik yapabilirsiniz.Karşılıklı güven ve duygulu ilişkinizsonsuza kadar sürdürebilirsiniz.Ancak sizin için fazla ateşli olan Yay’dan kacının.Romantik düşlerinizi bozabilir.

KOVA:Size tamamlayacak aşkı,dostluğu ve duyguyu tepside sunacak olan yengeç ideal eşinizdir.Koç’tan ve çok farklı bir dili konuşan İkizler’den uzak durun.Romantik evlilik Yengeçlerle olur.

BALIK:Ayaklarınızın yere basmasında size birtek Boğa edebilir.Duygu ve coşkuyla Yengeç’te fena sayılmaz.Ancak ikizler’den ve hele Koç’tan uzak durun.Çünkü bencillikleriyle sizi hayal kırıklığına uğratabilir.