Görümceniz ile aranızdan su sızmaması için bu yazıyı mutlaka okuyun. Görümce ile iyi geçinme yolları nelerdir. Görümcenize kendinizi sevdirmek için neler yapmalısınız.

Görümce ile iyi geçinme yolları

Görümce evlenidiğiniz kişinin ablası yada kız kardeşidir ancak bununla sınırlı değil belki kız kardeşi yok ama kız kardeşi gibi gördüğü kuzenide olabilir. Sevginizin ya da eşinizin hayatına ilk girdiğiniz günden itibaren sizi merak eden bazende aranızda tatlı bir çekişme olabilen görümcenizi anlamanın ve kendinizi sevdirmenin yolları nelerdir.

Görümce ile iyi geçinme yolları | 1

İlk olarak karşınızdaki kişi kadın olduğu için onunla empati yapabilmelisiniz. Onun her zaman kardeşine yada abisine karşı koruma içgüdüsü beslediğini unutmayın. En büyük korkusu kardeşinin üzülmesi olur.

Eşinizi çok sevdiğinizi ona anlatın ve davranışlarınızla belli edin. Sizden en büyük beklentisi bu olacaktır. Kardeşi mutluysa o da mutlu olacaktır.

Aranızdaki yaş farkı fazlaysa kesinlikle saygıda kusur etmeyin. Saygı görmek onunda size saygı göstermesine hatta sevmesine yardımcı olabilir.

Görümce ile bir derdiniz var ise paylaşmak için tıklayınız!

Yaş farkınız az ise onunla zaman geçirmeye çalışın. Bırakın sizi tanısın sizin hakkınızda bilgi edinmesi, varsa sizle alakalı ön yargılarını kıracaktır.

Evet sizi sevmiş olabilir ama unutmamanız gereken kardeşini her zaman daha çok sevecektir. Kardeşini ona şikayet etmeyin. Ortada ciddi bir durum varsa anlatın ama kesinlikle damat bey hakkında ağır eleştirilerde bulunmayın.

Fikirlerine önem verin. Kaç yaşında olursa olsun sizinle çok sevdiği kardeşini sizle paylaşacağı için hassas davranabilir. Sevgilinizle evlenme adımı atarken nişan yada düğün gibi konularda onunda fikrini alın.

İltifat etme yolunu deneyebilirsiniz. Aşırıya kaçmadan yada yapmacık olmadan ona iltifatlarda bulunabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken iltifatlar konusunda doğal davranın.

Görümce ile iyi geçinme yolları | 2

Kaynanayla iyi geçinmenin yolları İçin Tıklayın!

Görümceniz evli ise ona  bu konudaki tecrübelerini sorun. Size destek verdiğini hissetmek kendisinin önemsendiği düşündürecektir.

Sizin onun yeni edindiği kız kardeş olacağı izlenimini verin ama kesinlikle bunu abartılı bir biçimde yapmayın.

Kayınvalidenizin evinde işler konusunda yardımcı olun ama kesinlikle kendinizi her işe atmayın. Evin asıl kızının o olduğunu her zaman hissetmelidir.

Görümceniz ile iyi geçinmek için yukarıdaki önerilerden yararlanabilirsiniz. Ona sizi tanıması için fırsat verin ve anlayışlı olun.