Hepimizin amacı bir kez evlenmek ve bunu ömür boyu devam ettirmektir. Evliliği sürdürmenin etkili yolları makalemizdeki önerilere uyarak bunu başarabilirsiniz.
Evlilik doğru kişiyle yapıldığı zaman kişiyi çok mutlu eden, paylaşım dolu bir eylemdir. Mutlu evlilik ise bizim doğru davranışlarımızla gerçekleşir.

Evliliği Sürdürmenin Yolları

Evliliği Sürdürmenin Yolları

Birbirinize zaman ayırın. Bu tv karşısına birlikte geçip uzanmak değildir! karşılıklı gözlerinizin içine bakarak sohbetler edin, birlikte yemekler yiyin, spor yapın.

Karşılıklı birbirinize iltifatlar edin.Güzel sözler ilişkiyi besleyen en önemli etkenlerdendir.

Cinsellikte taleplerinizi bildirdin. Açık ve net olun, beraber orgazmı yakalamak için çeşitli meşru pozisyonları deneyin.

Evliliği Sürdürmenin Yolları

Evliliği Sürdürmenin Yolları

Gülümseyin, yüzünüzden tebessüm asla eksik olmasın.

Kızgınlık ve kırgınlıklar ilişkiyi zehirler bir süre sonra bitmesine yol açar. Konuşmadığımız sürece karşımızdaki kişi içimizden geçenleri bilemez, bu nedenle taleplerinizi, sevmediğiniz şeyleri açıkça bildirin.

İlişkiyi sonlandıran en etkili nedenlerden biri ekonomidir. Para konusunda belli bütçeniz olsun ve sınırı aşmayın!

Birbirinizi dinleyin. Basit bir öneri gibi gelebilir fakat ilişkilerde çok mühimdir, eşinizin konuşmasına saygı duyun.

Kinci olmayın! kin tutarsanız ilişkinizi elinizle baltalamış olursunuz. Yaşanılan kötü anıları unutun geleceğe bakın!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

Aşkı Sürdürmenin Yolları

Aşkı Sürdürmenin Yolları