Kadınlar kulübü editörleri olarak evlenilecek erkeğin özellikleri makalemizi, evlilik yolunda yürüyen veya evlenmeyi düşünen kişilere fikir verme amaçlı hazırladık.
Hemen hemen tüm insanların arzusu evlenilecek uygun birini bulduğunda, onla hayatını birleştirmek, yanında kendini güvende hissetiği sıcak, şefkatli bir teni hissetmektir.
Evlenilecek erkekte aranacak özellikleri sadece erkeklere mahsus olarak düşünmeyin, evleneceğiniz bir kız varsa bu vasıflara sahip mi bir düşünün…karar sizin hayat sizin…

Evlenilecek Erkekte Aranması Gereken Özellikler

1- Sabırlı, sakin yapılı ve halim selim yapıda biri olması, depresif ve mutsuz erkek ömrünüzden ömür çalar, güler yüzlü pozitif biriyle yaşamak sizi daim mutlu kılar. İnsanlar birleşik kaplar gibidir huyların birbirine geçmesi kaçınılmaz olduğu gibi hüznün ve huzurunda birbirinize yansıması kaçınılmazdır.
Daim mütebessim ve sorunları büyütmeyen, kolay kızmayan bir erkek, evlenilecek ideal erkek modellerindendir.

2- Sizin düşüncelerinize değer vermeli, sizle konuştuğunda sözlerinizi dinlemeye değer bulmalıdır.

3- Açık fikirli, sır küpü olmayan, düşüncelerini dolambaçlı olarak değil, sizi kırmadan dile getiren erkek evlenilecek erkek kategorisindendir.

4- Esprili, neşeli, dünyevi hırslardan arınmış bir erkek size eş olabilecek erkektir.

5-Arkadaşlarıyla, yakın çevresiyle olan irtibatını gözlemleyin, onlara karşı davranışları, ileride size davranışları hakkında ipucu verebilir.

6- Tevazu sahibi olan, ego ve kibirden arınmış mütevazi erkek iyi vasıflarda erkeklerdendir.

7-Erkeklerin geneli biraz geç olgunlaşır, sözleri davranışları nerde konuşulup nerde susması gerektiğini bilmesi, bu vasıflara sahip olması, evliliğinizi etkileyen çok önemli faktörlerdendir.

8-Merhametli olması değil yalnız erkeklerde tüm insanlarda olması gereken en önemli özelliklerdendir.
Çevresindeki yaşanılan acılara duyarlı mı, hayvanlara ve insanlara yaklaşımı nasıl, evlenmeye kesin kararlıysanız bunları gözlemleyin.

Evlenilecek Doğru Kişiyi Bulmanın 10 Yolu yazımızı okumak için tıklayınız

9-Eğitim durumu nasıl, evlenince ailesine bakabilecek mi, yeterli ekonomik koşulları sağlayacak mı, muhakkak ama muhakkak bu konudan emin olun! tereddütteyseniz evlenmeyin!

10-Nezaket, ölçülü kibarlık, eski tabirle tam bir istanbul beyefendisi olmak, erkeğe çok yakışan özelliklerdendir.
Çevresiyle konuşmalarına, insanlarla irtibatına, hatta telefon görüşmelerindeki tutuma bakın.
Özür dilerim, teşekkür ederim, rica ederim, vb terimleri sık kullanıyor mu, ondan argo veya küfür sözler duydunuz mu, tüm bunları inceleyin, bunlardan geçerse, geçer not almış demektir.

11- İnanç yönünden sağlam biri olmalı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.