Evde keyifli vakit geçirme yollarını biliyor musunuz? Yoksa bir fikriniz yok mu?

O halde size güzel vakit geçireceğiniz tavsiyeleri sıralıyoruz.

KIZ KIZA TOPLANIN

Evde kız arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmek istiyorsanız öncelikle bunu organize edin.  Evde kaç kişi olacağınıza karar verin. Eğlenceniz erkeksiz olacak diye rüküş olmanıza gerek yok. En şık halinizde ortamda bulunun. Kıyafetinizin şık olmasının yanında rahat olmasına da özen gösterin. Ne de olsa kız kızasınız. Hoplayıp zıplayabilirsiniz. Evde herkesin hoşuna gidecek şeyler oldun. Mesela bitki çayı, kahve, çay gibi alternatifleriniz oldun. Herkes isteğine göre bir şey bulsun.  Bunların yanında atıştırmalık bir şeylere yer verin. Çok abartmaya gerek yok ama göz dolduracak nitelikte olsun yeter. Mesela patlamış mısır, meyve ve çikolata tarzı menüler ekleyebilirsiniz.

kiz-kiza

GÜZEL BİR FİLM AYARLAYIN

Kız kıza eğleneceğiniz bu gecede izlenebilecek en güzel film önerisi aşk filmi olmalıdır sanırım. Kız arkadaşlarınızla romantik bir şak filmi seçip onu izleyebilirsiniz.  Seçtiğiniz film herkes tarafından beğenilirse artık izleyebilirsiniz.

AŞK DEDİKODULARI YAPIN

Kızların bir araya geldiğinde olmazsa olmazı aşk dedikodularıdır. Kız kıza takıldığınız bu gecede aşk dedikodularınız tava yapsın. İstediğiniz konuşu ortaya atın konuşun. İçinizdekileri iyice dökün. Değişik fikirlerle aşka bakışınızın değişmesine yardımcı olacaktır. Yaptığınız aşk muhabbetleriyle hem eğlenecek hem de olabilecek ilişkilerinizde doğru adımlar atmanıza yardımcı olacaktır.

MÜZİĞİN DİBİNE VURUN

Kız kıza takılacağınız gecede müziksiz olmaz sanırım. İstediğiniz tarz müzikleri dinleyin ruhunuz şenlensin. Duygularınıza hitap eden müzikler size iyi gelecektir.  Bunların dışında arkadaşlarınızın aklına gelen değişik fikirleri de uygulayarak eğlencenize eğlence katın.