Erkekler bakımlı kadınlara hayran oluyor. Özellikle el bakımı söz konusunda erkeklerin kadınlarda sevdiği oje renkleri nelerdir? hiç merak ettiniz mi? Unutmayın bakımlı tırnaklar iyi bir ilk izlenim oluşturur.

Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Oje Renkleri

Kadınlar farklı oje renkleri ve tasarımları denemeyi çok sever. Erkekler bakımlı kadınların kendilerine de iyi bakacağını düşünür. Karşınızdaki erkeği etkiniz altına almak yada ilk buluşmada iyi bir izlenim oluşturmak istiyorsanız el bakımına özen göstermeniz şart. Tırnaklarınızın ne çok uzun ne de çok kısa olmalı. Çevresindeki ölü derilerden temizlenmiş manikürlü tırnaklara sahip olmak önemlidir. Bunları dışında erkeklerin kadınlara çok yakıştırdığı ve şık bulduğu oje renklerini sizin için sıraladık.

Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Oje Renkleri | 1

Kırmızı
Hangi tonu olursa olsun kırmızı her zaman dikkat çeker. Tırnak uzunluğunuz ve ten renginizle uyumlu bir kırmızı oje sizi çok daha bakımlı gösterebilir.

Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Oje Renkleri | 2

Siyah
Özellikle bembeyaz bir ten rengine sahipseniz zıtlık oluşturacak bir siyah oje kullanabilirsiniz. Siyah oje kullanırken tırnağınızın çok kısa olmamasına dikkat edin.

Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Oje Renkleri | 3

Bordo
Kırmızının bir diğer verisyonu olan ama kendi başına bambaşka bir hava yaratabilen bordo ojeler sizi olduğunuzda daha çekici bir görünüme kavuşturabilir.

Erkeklerin Kadınlarda Sevdiği Oje Renkleri | 4

French Manikür
Çok uzun olmayan tırnaklarda çok şık duran ancak tırnak boyu uzadıkça erkeklere itici gelen bir oje sürülme biçimidir. Eğer tırnaklarınız kısa ise sizi daha sade, masum ve bakımlı gösterebilir.