Erkekleri neler sinirlendirir, kızdırır? hiç merak ettiniz mi? erkekleri sinirlendirmenin yolları makalemizde erkeklerin hoşuna gitmeyen, onları kızdıran söz ve davranışlara yer verdik.

Tüm erkekleri en çok sinirlendiren ortak neden açlık ve uykusuzluktur. Aç ve uykusuz olan erkeği kızdırırsanız size ağzına geleni söyleyebilir, kaybeden siz olursunuz.

Erkek arkadaşlarının eleştirilmesi
Bizlerin arkadaşlarımızın olduğu gibi, sevdiğimiz kişininde anlaştığı, kanki olduğu
dostları vardır. Arkadaşlarının eleştirilmesi eşinizi, sevdiğinizi çok sinirlendirecektir.kadin_erkek_iliskileri (1)

Ev işleri
maalesef acı gerçek erkeklerimiz tembel yetiştiriliyor, erkek adam iş yapmaz felsefesiyle, anneleri tarafından paşa gibi büyütülen erkeğe evlenince çöp atmak bile zor geliyor, ve ondan bir şey yapmasını istediğinizde suratları geriliyor!

Erkekleri sinir küpüne çeviren şeylerden biri de konuştuklarının önemsenmemesi, dinlenilmemesi, yani kaale alınmaması.Biz kadınlarda işimize gelmeyen şeyi duymama özelliği vardır, işte bu durum erkeği çıldırtır!kadin_erkek_iliskileri (4)

Ciciş, kociş, küçük kuş gibi çeşitli şekillerde sevdiğinize hitap etmeniz de onun hoşuna gitmeyecek, sizden soğumasına yol açabilecektir.

Giysi almanız!
Hangi Türk erkeği vardır ki, karısı alışveriş yaptığında afferin karıcım ne cici şeyler almışsın öyle diyen! maalesef böyle bir tür yok, ve çoğumuz aldıklarımızı dolabın alt kısmına saklıyoruz, çünkü eşimiz görse huzursuzluk çıkacak, ve giysileri görünce bize kızacaktır!

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.