13 Mayıs Anneler Günü için geri sayım başladı.Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel gün.Anneler günü için sizlere özel ve sizler için yaprığımız hediye araştırmasında yazımızın devamında bulunan hediyeleri bulduk ve beğendik umarız sizlere birazda olsa fikir verebilmişizdir.

Bottle Bouquet – Şişe ve Kadeh Buketi

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 1
Bir demet şişe ve kadeh almaz mıydınız?

Bir elinizde bardaklar bir elinizde şişe… Bunları nasıl taşıyacağım?… Aman sakın düşmesin! derken yaşadığınız o stresli anlara “Şişe ve Kadeh Buketi” noktayı koyuyor. Şişenin üzerine yerleştirdiğiniz buket sayesinde 6 adete kadar kadehi şişe ile birlikte rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz… Parti başlasın!

Message Chocolate – Mesajlı Çikolatalar

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 2

Aşk ve sevgi mesajlarınızı en tatlı şekilde yani çikolatalar ile verin

Sevginizi ve aşkınızı göstermek istiyorsunuz ancak kelimeler bunu anlatmakta yetersiz mi kalıyor? O zaman bir de mesajınızı iletmeyi Mesajlı Çikolatalar ile deneyin. Seni Çok Seviyorum, İyi ki Doğdun, Aşkımsın gibi harflerle mesaj yazan bu çikolatalar ile sevdiğiniz mutluluktan havalara uçacak.

Artist Book Ends – Artist HeykEL Kitap Tutucu

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 3

Zarif ellerle kitaplarınızı dimdik ayakta tutun

Artis HeykEl Kitap Tutucu ile kitaplığınıza zarif bir hava ve düzen gelecek. Bir çift zarif el sadece kitap ve CD’lerinizi tutmuyor, odanıza artistik bir dokunuşta da bulunuyor. Artist Book Ends 2 renk seçeneğiyle hem dekoratif, hem işlevsel…

Sıcak Kafalar
En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 4

Sıcak eşyaları tutmanıza yarayan sevimli hayvanlar

Mutfakta hayvansal içgüdülerinizi kullanın! Sıcak bir şeye dokunmadan önce ısının geçmesini önleyerek sizi sıcaktan koruyacak bu sevimli yaratık şeklindeki eldivenleri takın. Bu koca ağızlı Sıcak Kafalar sizi sıcaktan korurken yüzünüze bir gülümseme de getirecek!

Toasted Notes – Kızarmış Notlar
En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 5

Kızarmış ekmek üstündeki tereyağları görünümündeki yapışkanlı notlarınız

Ofisiniz artık sıradanlık yüzünden çok sıkıcı bir yere mi dönüştü? Artık sıkıcı işiniz yüzünden iş yapmak hatta not yazmak bile istemiyor musunuz? Bu Kızarmış Notlar ile artık not yazmak için çıldıracak, her yeri notlarınızla donatacaksınız. Kızarmış Notlar, kızarmış ekmek üzerindeki tereyağları görüntüsü ile masanıza müthiş bir hava katacak, yapışkanlı not tarihinde yeni bir devrim yaratacak!

Diamond Like – Pırlanta Beğen Kolyesi

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 6

En çok kullanılan beğen butonu pırlanta kolye oldu

Hayatımızda en çok kullandığımız buton olan Facebook un like yani beğen butonu pırlanta kolye oldu! Pırlanta Beğen Kolyesi ile şıklığınıza şıklık katarken aynı zamanda herkesin beğenisini Like Kolye niz ile kazanabileceksiniz.

Desk Daisy – Ataç Papatya

Çiçek açmış ataçlarla sayfalarınız renklensin!

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 7

Seviyor, sevmiyor… Hiç önemi yok. Çünkü artık sizi daima seven papatya yapraklarından ataçlarınız var! İşiniz bittiğinde bu rengarenk ataçları güçlü mıknatısı sayesinde bir papatyanın yapraklarıymış gibi kendi çiçeğine tutturabilirsiniz.

Hotlips – Dudak Nihale

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 8

Dudak şeklindeki harika nihale

Sıcacık bir öpücüğe kim hayır diyebilir ki? Hotlips Dudak Nihale ile hiçbir tencere ya da tava masanızı ya da tezgahınızı yakamayacak, Hotlips onları hep koruyacak. Ateşli dudaklar ilk defa bu kadar işlevsel olacak, Dudak Nihaleyi gördükten sonra bir nihale ancak bu kadar baştan çıkarıcı olabilirdi diyeceksiniz…

Sihirli Şise Tutucu

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 9

Harry Potter bile bu kadar iyi sihir yapamazdı!

Abra Kadabra! Bu müthiş şişe tutucu şişelerinizi adeta havada uçuracak. Yer çekimine meydan okuyan bu tasarımı gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız! Denge prensibi üzerine kurulu, yarattığı optik yanılsama ile sizi hayrete düşüren bu zincir aslında bir şişe tutucu.

Love Pillow – Aşk Yastıkları

2 li takım halindeki romantik aşk yastıkları

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 10

Hayat arkadaşınız ve en sevdiğiniz insanla baş koyduğunuz yastıklar çok mu sıradan? Yaşadığınız deli dolu aşkı hiç yansıtmıyorlar mı? O zaman karşınızda Aşk Yastıkları! Erkek ve kadın modeli ile birbirini tamamlayan bu romantik yastıklar ile yastıklarınız aşkınızı anlatacak!

Polaframes – Buzdolabı Fotoğraf Çerçevesi

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 11

Fotoğraflarınızı magnet yapmak çok kolay!

Eski polaroid fotoğraf makinelerini hatırlayan var mı? Hani, resminiz bir beyaz çerçeve içinde çıkardı ve o çerçevenin alt kısmı bir şeyler yazabilmenize olanak verecek şekilde geniş bir alan bulunurdu. DOIY Design, bu retro fotoğrafları buzdolaplarımızın üzerine taşıyor. Buzdolabı Foto Çerçevesi size 6’lı bir set olarak gelmektedir… şık kutusunda ve 1 adet mıknatıslı board marker kalem ile birlikte…

Zavallı Fred

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 12

Kaleminizi tutmak için kendini feda eden zavallı Fred!

Cactooph – Kaktüs Kürdanlık

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 13

Kaktüslerin dikenleri artık kürdan olacak

İşte karşınızda tamamen güzel bir fikrin ve yaratıcılığın buluşmasıyla ortaya çıkan Teksas işi bir ürün … Kaktüs kürdanlığı bir partide ya da kokteylde servis ettiğiniz zeytinler ya da kanepeler için kullanabilirsiniz… İsterseniz evinizin günlük kürdanlığı da olur. Hayatınıza renk katın!

Kaleminizi kaybetmekten bıktınız üstelik bu sizde stres yaratıyor. Alın kaleminizi ve Fred in kalbine saplayın o da sizin için kaleminizi tutsun. İsterseniz defalarca saplayın hıncınızı Fred den alın, stresinizi atın, merak etmeyin cinayet işlemiş sayılmayacaksınız çünkü Fred sizden şikayetçi değil.

Voodoo Knife Block – Vudu Bıçaklık

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 14

Vücuduna bıçaklar saplanmış gibi duran voodoo bıçaklık seti

Yemek hazırlamakla geçen vaktinizi, eğlenceli bir Voodoo ayinine dönüştürmek nasıl olurdu? Sıra dışı tasarımı ile Voodoo’nun tahta sıkıcı bir bloktan, çok daha şık ve ilgi çekici bir çözüm olduğunu söyleyebiliriz. Tasarımcısının bu standı hazırlarken ne düşündüğünü bilemiyoruz, ancak ortaya çıkan sonucu çok beğendiğimizi söyleyebiliriz. 5 farklı çelik bıçaktan oluşan set de pakete dahildir!

Massive Heads – Şişme Dev Başlıklar

Kendinizi bambaşka bir kişiye dönüştürecek şişme dev başlıklar

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 15

Partilerde, festivallerde ya da konserlerde kimsenin sizi farketmemesinden mi sıkıldınız? Sıkı durun yerinizde, tam sizin için üretilmiş Şişme Dev Başlıklar karşınızda! Kendinizi bir anda Elvis’e, Afro saça ya da Rasta saça sahip olup tüm ilgiyi kendi üzerinize çekebilirsiniz. Bu başlıklar ile tüm konser ve partiler çok çılgın olacak!

Chocolate Case for Iphone – Iphone Çikolata Kabı

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 16

Hiçbir iPhone kabı bundan daha tatlı olamaz!

Bu iPhone için hazırlanmış yüksek kalitede silikon koruma kabı nefis bir kalıp çikolataya benziyor. Yüz üstü olarak bıraktığınızda leziz bir şekerleme görüntüsüne sahip ama ters çevirdiğinizde gerçek ortaya çıkıveriyor. O aslında iPhone’unuzu saklıyor ve koruyor. Iphonenuz bu kap ile çok daha vazgeçilmez olacak!

Choco Mouse – Çikolata Fare

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 17

En nefis görünüşlü fare

Daha gördüğünüz anda ağzınızı sulandıran bu Çikolata Fare ile elinizin altında her zaman çok lezzetli bir fare bulunduracaksınız. Choco Mouse un leziz görünüşüyle ağzınızı sulandıracağı kesin, ama sakın onu yemeye kalkmayın!

İkon Cüzdanlar

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 18

En sıradışı ikon cüzdanlar

Klasik cüzdanlardan artık sıkılmadınız mı? En iyi deriden bile yapılsa hepsi neredeyse birbirinin aynısı gibi. Bu sıkıcı cüzdanları bir köşeye atmanın zamanı geldi çünkü artık İkon Cüzdanlar var! İkon Cüzdanlar suya ve yırtılmaya karşı dayanıklı, hafif, ince, genişleyebilen, geri dönüşümlü ve en önemlisi de harika tasarıma sahip cüzdanlardır.

Sparrow Keyring – Anahtar Yuvası Düdük

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 19
Anahtarlarınız bu serçeler ile hiç kaybolmasın

Bu Sparrow Keyring renkli serçe hem anahtarlık hem de acil durum düdüğü… Ayrıca eve varınca onu bekleyen yuvası da var…

Computer Jewelery – Bilgisayar Takısı

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 20

Bilgisayarınız da takı ve aksesuarları hak etmiyor mu?

Kolyeler, küpeler, çeşit çeşit takılar… Şimdiye kadar hep kendinizi düşündünüz, hep kendinize takılar ve aksesuarlar aldınız. Şimdi artık en yakın dostunuz olan bilgisayarınızı da düşünün, ona da takı alın…

İki Yüzlü Paspas

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 21

Bir paspas ancak bu kadar iki yüzlü olabilir

İnsan her zaman iyi modunda olamıyor ve zamansız gelen misafirlere karşı birşey yapamayıp ağırlamak zorunda kalıyor. Bu durumda dış kapınızın önünde duran ve “Hoşgeldiniz-Welcome” yazan paspas yalancıdan başka birşey değil. Bırakın yalancı paspasları artık, iki yüzlüleri seçin!

Bookmark Help – Yardım Eli Kitap Ayracı

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 22

Kitap okumanıza yardım eden el ayraç

Bookmark Help ile ayraçların en farklısına hazır olun. Yardım Eli Kitap Ayracı kitabınızı okumadığınız zamanlarda yardım ister şekilde kitabın arasından elini uzatacak. Üstelik ona yardım etmek çok kolay, kitabınızı açıp okumaya devam ederek Bookmark Help e en büyük yardımı yapmış olacaksınız.

Animal Timer – Hayvancık Zamanlayıcı

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 23

Ördek ve inek şeklindeki hayvancık zamanlayıcılar

Hem çok eğlenceli hem de çok yardımcı bu Animal Timer lar ile mutfakta artık hiçbir yemeğiniz yanmayacak, hiçbir şişeniz buzdolabında çatlayıp kırılmayacak. 60 dakikaya kadar her işi bu Animal Timer lar ile zamanlayabileceksiniz.

TeaSub – Çaycı Denizaltı

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 24

Çayınızı kolayca demlemenizi sağlayan çaycı denizaltı

TeaSub’ınız varsa çay saatinize sürreal bir boyut katabileceğiniz kesin. Çay hazırlamanın ve içmenin esprili ve eğlenceli bir yolu elbette var. Beatles’ın “Yellow Submarine” i gibi uğruna şarkılar yazılan sarı denizaltı bu sefer kaynar suyunuzu demlemek üzere yola çıkıyor. Çaycı denizaltının içine biraz çay koyup bardağınıza daldırın, sonra çayınızı afiyetle yudumlayın.

Electronic Wine Bottle Opener – Elektrikli Otomatik Tirbuşon

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 2012 | 25

Elinizi şişe mantarına bile değdirmeden otomatik olarak açmanız artık mümkün

Artık içkinizi içeceğiniz o değerli zamanınızı şişenin mantarını çıkarmak için heba etmenize gerek kalmayacak. Tirbuşonu mantara yamuk sokup çıkaramamak ya da mantarı şişenin içine kaçırmak gibi dertler artık tarih oluyor. Şişe mantarına elinizi bile değdirmeden, otomatik tirbuşonun sadece bir düğmesine basarak şişeyi açmanızı sağlayan harika icad karşınızda!

İlgili konular ;
Dünyadaki İlginç Anneler Günü Hediyesi Gelenekleri