Bir erkeğin size aşık olduğunu nasıl anlarsınız, aslında bunu anlamak o kadar da zor değil.
Erkekler genelde gurur yapıp hoşlandıklarını dile getirmekten çekinirler fakat bu sizi sevmediğini göstermez.

Erkeğin Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız

Gelecek Planları
Sevdiğiniz kişi sizle ilgili gelecek düşünüp düşünmediğini, hayatının öznesi olup olmadığınızı konuşmalarından, gelecekle ilgili planlarında sizin var olmanızdan anlayabilirsiniz.
Sizi seven bir erkek sizle bir ömür yaşamak ister, bunun içinde ikinizle ilgili planlar kurar…

İltifat eder
Erkekler her ne kadar ruh güzelliği ahlak güzelliği benim için çok önemli deseler de hiç biri yanında çirkin bir kız görmek istemezler.
Giyiminize, yüz hatlarınıza, kilonuza, el-ayak bakımınıza, saçlarınıza, kalçalarınıza, göğüslerinize, gözlerinize beğenilerini sık dile getirirler.

Bakışlar
Fiziğinize bakarken, sizi incelerken onu yakalıyorsanız, gözü ister istemez size kayıyor sizi hep görmek istiyorsa, bunların tümü hep hoşlanma belirtileridir.

Telefonunu sizin cevaplamanızı dert ediyor mu?
Erkekler asla telefonlarının hayatlarını mahvedebileceğini tam olarak algılayamaz. Son bir şans arayan eski kız arkadaşlardan meraklı annelere dek, bir erkeğin telefonunda başını belaya sokabilecek sayısız potansiyel vardır. Ancak bir erkek, telefonunu kız arkadaşının cevaplamasını dert etmiyorsa, bunun anlamı sizden saklayacak hiçbir şeyi olmadığıdır.

Küçük Süprizler
Size hediyeler alıp süprizler yapıyor, sizi mutlu görmek onu da mutlu ediyorsa
bunlar sevgi belirtileridir. Kişi sevdiğine ilgi gösterir, onun mutlululuğuyla mutlu olur.

Gözlerinizin içine bakıyor mu?
Gözler kalbin aynasıdır, yalan nedir bilmez onlar…
Erkeklerin duygularını göstermekten çekindiği bilinen bir gerçektir. Ancak gözlerinizin içine bakıyor, bir diğer ifadeyle gözlerini sizden kaçırmıyorsa, size karşı kalkanlarını indirmekte olduğunu farkedebilirsiniz.

Güzel görünmeye çalışır
Eğer moda özel ilgi alanı değilse, sıradan giyinirken özenle giyinmeye başladıysa, size saçı başı bakımlı, hoş parfümler sıkmış olarak yanınızdaysa ve güzel görünmeye çabalıyorsa bir şeylerden şüphelenmenizin vakti.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.