Uzun süreli yalnızlıklarda kadınların kendilerine sorabileceği bir soru olan benim neden sevgilim olmuyor? hakkında kendinize sormanız gereken bazı soruları hazırladık.

Benim Neden Sevgilim Olmuyor?

Yetişkin kadınlarda özellikle arkadaş çevrelerinin tamamı evli yada ciddi bir ilişki içerisinde olduğunda kendilerine sordukları bir soru olabilir. Benim neden hayatımda biri yok? yada sorun bende mi?

Benim Neden Sevgilim Olmuyor? | 1

Kendinizin Farkında Mısınız?
Gizli özgüvensizlik kavramını daha önce duymamış olabilirsiniz. Dışarıdan kendisini güzel, başarılı ve seven ve sevilmeyi hak eden bir kadın olarak tanıtan biri içinden bambaşka düşünceler ile dolu olabiliyor. Tüm benliğinizle kendinize çok özel olduğunuzu hatırlatın. Bununda bir süreç olduğunu unutmayın. Öncelikle kendinize çok değer verin. Çevrenizden de aynı etkiyi alacaksınız.

Doğru Zaman Olmayabilir
İlişkiler sorumluluk gerektirir. Hayatınızın yoğun bir döneminden geçiyor iseniz hayatınızda yeni birine ayırabilecek bir vaktiniz yoksa karşınıza çıkan kişileri siz farketmeseniz bile itiyor olabilirsiniz.

Sevgi mi Sevgili mi?
Hayatınıza birinin girmesini sadece zamanınızı güzel geçirmek yada arkadaşlarınız ile dışarıya çıktığınızda herkes çiftken siz yalnız kalmamak için mi istiyorsunuz. Yoksa gerçekten değer verdiğiniz ve değer gördüğünüz yoğun duygular yaşayabileceğiniz birini mi istiyorsunuz?

Enerji
Hayata karşı doğru mesajı gönderdiğinize emin misiniz? Bahsettiğimiz sadece arkadaşlar arsında otururken mi sevgiliniz olmadığından şikayet ediyorsunuz yoksa bu durumu gerçekten istiyor musunuz? Gerçekten istiyorsanız hayata karşı pozitif enerji gönderin o sizin için en uygun kararı verecektir.

Unutmayın ki sevgi ısmarlama olmayacaktır.