Hangi burçla daha iyi anlaşabileceğinize bakarak uyumlu olup olmadığınızı analiz etmeniz mümkün. Bu sayede ilişki yaşayacağınız kişiyi daha yakından tanıma fırsatı da elde edebilirsiniz.

Burçlara Göre Aşk Uyumu | 1

Oğlak Kadını ve Akrep Erkeği 

Oğlak burcu kadınları özgürlüklerine düşkün olması ve inatçı halleri ile bilinirler. Akrep burcu erkeği ise oldukça kıskanç olur. Sevdiklerini sürekli sınamak ister ve adım adı takip ederler. Başlarda mutlu bir ilişki yaşansa da bu özellikler törpülenmedikçe çıtırdamalar başlayacaktır. Oğlak burcu kadını akrep burcu erkeği de kendilerinden ödün verdikleri sürece mutlu bir ilişki yaşayabilirler.

Burçlara Göre Aşk Uyumu | 2

Terazi Burcu Erkeği ve Yengeç Kadını 

Dengesizlik denildiği zaman terazi astrolojide akla gelen ilk burçlardan biridir. Her ne kadar dengeli davranmaya çalışsa da ne düşündüğünü asla çözemezsiniz. Yengeç burcu kadını ise anaç tavırları ve duygusal yapısı ile bilinir. başak burcu erkeği akrep burcu kadını için mutlu bir birliktelik zor gibi duruyor. Terazi dışarıda gezmeyi ve arkadaşları ile vakit geçirmeyi çok sever. Yengeçler ise ev burcu gibidir. Saatlerce sıkılmadan evde vakit geçirebilirler. Terazi çok fazla sahiplenmekten hoşlanmaz. Yengeçler ise aşırı sahiplenicidir.

Burçlara Göre Aşk Uyumu | 3

Aslan Burcu Erkeği ve Başak Burcu Kadını

Aslan burcu erkeği başak burcu kadını arasındaki uyum mükemmel olarak nitelendirilemese de mutsuz bir birliktelik söz konusu olmayacaktır. Her iki burçta aile kavramına önem verir.  Aslan burcu erkeğinin sahiplenme duygusu ve maceracı yapısı başak burcu kadınını kolaylıkla etkileyebilir. 

Burçlarda aşk uyumu için Tıklayın !

Ten uyumu olmazsa aşk olur mu? Tıklayın !

Burçların seks uyumu için Tıklayın !

Cinsel Uyumu Yakalamanın Yolları için Tıklayın !

Aşkınızı Evliliğe Dönüştürebileceğiniz Burçlar için Tıklayın !