Yağlı cilt hassas bakım ister | 1Cildiniz yağlı bir görünme sahip ve iri gözenekleriniz var. Bu hafta yüzünüzde çıkan sivilceler kendini göstermeye başlamış bile… O zaman cilt güzelliğiniz için uyguladığınız bakımınızı yeniden düşünme zamanı geldi. Murad Clarifying Cleanser – Arındırıcı Temizleme Jeli’nin cilt yüzeyindeki bakterileri hedef alarak, bakterileri 1 dakikadan az bir sürede %99,9 azaltmaya yardımcı olduğu klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.

Cildi derinlemesine yağdan ve kirden arındırmanın yanında içeriğindeki Salisilik Asit ile sivilceleri kurutmayı ve yenilerinin çıkmasını engellemeyi, Yeşil Çay Özü gibi anti-enflamatuvarlar ile hassas ciltleri yatıştırmayı ve cildin nem dengesini destekleyerek cildi tahriş etmeden temizlemeyi destekler. Menthol kokusu ise stresli cildi yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olur.

Murad Clarifying Cleanser, yağlı cildiniz için hassas bir bakım sunarken, hem ciltteki akneleri kontrol altına alarak hem de cildinizdeki yağ dengesini düzenleyerek yağlanmadan kaynaklanan parlamayı saatler boyu kontrol etmeyi destekler, cildi kurutmadan sağlıkla parlamasını sağlamaya ve daha aydınlık bir cilt sunmaya yardımcı olur.

UNUTMAYIN
 Aşırı soyucu ve tahriş edici uygulamalardan kaçınmanız gerekmektedir.
 Yağlı ciltlerin de neme ihtiyacı vardır.
 Kullanacağınız tüm makyaj malzemeleri, traş losyonları ve nemlendiricilerin cildinizin yağ dengesini korumasına dikkat edilmelidir.
 Cilt sağlınız için aşırı stresten uzak durmalısınız.

Clarifying Cleanser Fiyatı : 89 TL