Too Faced Sonbahar Koleksiyonu’yla makyaj çantalarını dolduruyor! | 1Sadece Sephora’larda satışa sunulan Too Faced’in yeni makyaj ürünleri bu sezon kadınların gözdesi oluyor. Kullananı müdavimi edecek ürünler, kozmetik tutkunularının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Hem kaliteleriyle hem de ambalajlarıyla kadınların ilgisini çeken ve beğenisini toplayan marka bu sezonda rövaşta olacağa benziyor.

Too Faced Amazing Face SPF 15 Korumalı Kapatıcı Fondöten

Cilt yüzeyindeki pürüz, gözenek ve çizgilerin görünümünü azaltırken aynı zamanda da ciltteki renk eşitsizliklerini dengeleyen ürün tüm cilt tiplerine uyum sağlıyor. Ciltteki yağı dengede tutarak cildin mükemmel ve canlı görünmesini sağlıyor, cildi yeniliyor ve canlandırıyor. İçeriğindeki SPF 15 güneş korumasıyla cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyor.

Fiyatı: 74 TL

Too Faced Leopard Love 3’lü Bronzlaştırıcı Allık

Bronzluk, ışıltı ve aydınlık… bu 3 etkiyi birarada sunan ürün, göz alıcı olmayı seven kadınların favorisi oluyor. Too Faced Leopard Love 3’lü bronzlaşırıcı allık, farklı cilt tonlarına uyum sağlarken, cilde seksilik katıyor. 3 farklı renk paletini bir arada sunan ürün; Peach Leopard tonuyla; sağlıklı ve doğal bir görünüm sağlarken; Candy Leopard, pembe tonlarında berrak bir görünüm veriyor. Pink Leopard ise altın bir bronzluk ve pembe parıltılarla cilt rengini aydınlatıyor. Karıştırılarak da uygulanabilen bu 3 renk, doğal bir seksilikle gözalıcı bir makyaj yaratıyor.

Fiyatı: 76 TL

Too Faced Absolutely Flawless Concealer-Göz altı kapatıcısı

İnatçı koyu halkalardan kurtulmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği ”Absolutely Flawless” kapatıcı, morlukların yanı sıra ince çizgileri de kapatıyor ve göz çevresine pürüzsüz, ipek gibi bir görünüm kazandırıyor. İçeriğindeki A ve E vitaminleri, Şili ağaç kabuğu özü, cildin nemlenmesini sağlarken, özel bileşenler göz şişliğini ve elastikiyet kaybını önlüyor. Cilde mükemmel uyum sağlayarak, cilt tonunun doğallığını ve güzelliğini koruyan ürünün, 3 farklı tonu bulunuyor.

Fiyatı: 49 TL

Too Faced Naked Eye Far Paleti

Too Faced’ın en son çıkan Naked Eye Far Paleti, göz makyajında farkındalık yaratmak isteyenlere hitap ediyor. İçeriğindeki yoğun pigmentlerle, gözlere doğal, mat ve hafif ışıltı sağlarken uzun süre kalıcılığını koruyor. İçinden çıkan uygulama tekniklerinin yer aldığı kartlarda adım adım kusursuz ve doğal göz makyajının ipuçları anlatılıyor.

Fiyatı: 80 TL

Too Faced Primed and Poreless Pudra

Kapatıcı özelliğe sahip pudra, ipeksi ve saydam yapısıyla her cilt tonuna uyum sağlayarak, gözenekleri ve çizgilerin görünümünü en aza indirgiyor. İnce toz pudra, makyaj altına baz olarak uygulanabildiği gibi fondöten üzerine de cilt parlaklılığını gidermek için uygulanıyor. Ürün, makyajda mükemmel bir bitiş sağlıyor.

*Too Faced Powder Pouf firça ile uygulanması tavsiye ediliyor.

Fiyatı: 69 TL

Too Faced Powder Pouf Fırça
*Teddy Bear Hair Brush

Profesyonel makyözler tarafından tasarlanan pürüzsüz, kaşmir yumuşaklığındaki pudra firçası göz alıcı sonuçlar sunuyor. ”Teddy Bear Hair” fırça son derece ayrıcalıklı yumuşak yapısı sayesinde pigmentleri kolayca kavrıyor ve daha profesyonel bir uygulama sağlıyor. Fırçanın pembe sapı, mini siyah fiyongu ve siyah silindir ucu fırçayı daha kadınsı bir hale getiriyor ve makyaj çantalarının vazgeçilmezi oluyor.

Fiyatı: 78 TL

Too Faced LashGasm Maskara

Kadınların sevdiği takma kirpik etkisini yaratan Too Faced’in yeni maskarası LashGasm, kirpikleri olduğundan çok daha uzun ve yoğun gösteriyor. Özel ve esnek fırçasıyla tatmin edici yoğun rengi ve dolgunluğu sağlayan ürün kirpikleri kökten uca kadar kavrıyor ve tek tek ayırıyor. İçeriğindeki Kuzey Amerika bitki tohumu yağı, nemi kirpiklere hapsederek uzun süre kurumadan kalıcılık sağlarken, A ve E vitaminleri, jojoba yağı ve panthenol sayesinde kirpikler nemlenerek korunuyor.

Fiyatı: 49 TL