Stresi hayatınızdan söküp atın: Stress Relief Treatment Oil | 1Dermalogica’nın cilt nemlendirici aromatik vücut bakım yağı Stress Relief Treatment Oil özel formülüyle stresi azaltmaya yardımcı oluyor ve vücudunuzu şımartıyor.

Stress Relief Treatment Oil masaj yağı olarak, banyo suyuna ya da günlük vücut nemlendiricisinin içine katılarak kullanılabiliyor.

Günlük hayatın yoğunluğu ve koşturması içinde kendinize nefes alabileceğiniz anlar yaratın.

Aromatik vücut bakım yağı Stress Relief Treatment Oil bedeni ve ruhu rahatlatmaya yardımcı etkisi kanıtlanmış Patchouli, Sandalağacı, Misk Adaçayı, Lavanta ve Ylang–Ylang içerikleri ile stresi ve yorgunluğu vücudunuzdan söküp atıyor.

Stress Relief Treatment Oil tüm diğer Dermalogica ürünleri gibi parfüm içermiyor. Stres giderici özel kokusu tümüyle aromatik içeriklerinden kaynaklanıyor.

Suda çözülebilen Stress Relief Treatment Oil bakım yağı, organik silikonlar, sandal ağacı, lavanta, portakal ve adaçayı kombinasyonu ile cildi yumuşatıyor ve rahatlatıyor.

Aromaterapi vücut bakım kremi olarak tüm vücuda uygulanabilen Stress Relief Treatment Oil, kişiselleştirilmiş rahatlatıcı etki için arzu edildiğinde banyo suyuna ya da vücut bakım kremine katılarak da kullanılabiliyor.

KDV Dahil Fiyatı: 80,00 TL