Bir varmış bir yokmuş… Bütün düşlerin gerçekleştiği, kadınların çiçek açtığı, dokundukları her şeyin onları güzelleştirdiği ve neşe kattığı bir cennet varmış…

Bu kayıp cenneti keşfedip 2011 Yılbaşı kutlaması için yeniden yaratan Sephora, baştan aşağıya kırmızıya büründürdüğü mağazalarında, müşterilerini yılbaşının mucizelerini keşfetmeye davet ediyor.

Yılbaşında Sephora’dan içeri giren herkes, ışıldayan cennet bahçesini andıran, kırmızı renklerle dekore edilen mağazada ihtişamlı bir gecenin coşkusunu yaşıyor. Mağazada yer alan yılbaşına özel koleksiyonlar, muhteşem hediye setleri, eğlenceli ve şaşırtıcı ürünler, herkesin tutkusu haline geliyor. Büyük, küçük makyaj paletleri, baş döndürücü kokular, 5 yıldızlı cilt bakımı ürünleri ve rengarenk hediye seçenekleri, kozmetik tutkunlarına kucak açıyor. Farklı, kişiselleştirilebilen, enerji dolu ve çarpıcı hediyeler sunan Sephora, özel hediye paketleme servisi ve uygun fiyatlarıyla her bütçeye hitap ediyor.

Sephora’nın yılbaşına özel koleksiyonunda yer alan, göz alıcı kırmızı ve gümüş renkli çantalar, kırmızı rujlar, ışıltılı far ve allıklar, pırıl pırıl bir yılbaşı gecesinin sinyallerini veriyor. Güzelliği her zaman “kazanılan bir oyun” olarak tanımlayan Sephora, 183 renk alternatifi sunan devasa makyaj paletleri ve çılgın renkleriyle büyülüyor.

Lüksü, ihtişamı ve gösterişi bir bütün halinde sunan Sephora, banyoları da birer saraya dönüştürüyor. Simli duş jelleri, ipeksi bir ten sağlayan, aynı zamanda parfüm olarak da kullanılan nemlendirici vücut kremleri, spreyler ve masaj ördekleri, banyolarda başdöndürücü bir atmosfer yaratıyor. Sephora, yılbaşında ihtişamı yaşamak isteyenleri, eşsiz ve geniş hediye seçenekleriyle adeta güzellik cennetine ulaştırıyor.

Sephora, yeryüzündeki güzellik cennetinin kapılarını açıyor! | 1Sephora, yeryüzündeki güzellik cennetinin kapılarını açıyor! | 2Sephora, yeryüzündeki güzellik cennetinin kapılarını açıyor! | 3Sephora, yeryüzündeki güzellik cennetinin kapılarını açıyor! | 4