Head&Shoulders’ın yeni “Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Kadın Erkek Şampuanları, erkek ve kadınlar için özel olarak geliştirildi. Kepek ve buna bağlı incelme, kopma, kırılma gibi yaygın saç sorunlarına karşı koruma sağlayan, geliştirilmiş özellikleri ile saç ve saç derisine ihtiyacı olan bakımı sunan yeni seri, uygun fiyatıyla kopmaya bağlı saç dökülmesine çözüm sunuyor.

Erkekler ve kadınlar arasındaki farklılık ve benzerlikler tartışması neredeyse insanlık tarihi kadar eskidir. Bilimsel açıdan erkek ve kadınların temelde benzer bir fizyolojileri vardır. Saçlar söz konusu olduğunda ise erkekler ve kadınlar arasındaki en önemli fark, saç ihtiyaçları ve saça yükledikleri anlamlardır. Saçlarıyla güçlü duygusal bağ kuran kadınlar, saçlarına bakmayı ve şekil vermeyi severler çünkü kadınlar için saç güzelliği bütünsel güzelliğin en önemli parçasıdır ve kendilerini ifade etmek için saçlarına güvenirler. Erkekler için ise saçlar, gücü ve erkekliği temsil eder. Fakat saçları ile uğraşmayı çok sevmezler. Sonuç olarak kadınlar ve erkekler; saç ihtiyaçları ve alışkanlıkları konusunda farklılaşsalar bile, sağlıklı ve kepeksiz saçların önemi konusunda hem fikirdirler!

İşte buradan hareketle hem kadınları hem de erkekleri anlayan, Türkiye’nin ve dünyanın 1 numaralı kepeğe karşı etkili şampuanı Head & Shoulders, saç ve saç derisi açısından farklı ihtiyaçları olan kadın ve erkeklere özel Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Kadın Erkek Şampuanları geliştirdi.

Head&Shoulders’ın yeni Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Kadın Erkek Şampuanları, içerdiği ActiZinc teknolojisi ve özel bakım ve şekillendirici maddeler sayesinde ilk yıkamada bile sadece kepeği azaltmakla kalmıyor aynı zamanda saç derisini rahatlatarak, kepeği ve kırılmaya bağlı saç dökülmesini yavaşlatıyor. Düzenli kullanımda ise gözle görülen kepeği %100’e kadar önlüyor.

Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Kadın Erkek Şampuanları Head&Shoulders'tan | 1

Kadınlara özel…

Kadınların saçları hem genelde uzundur hem de yoğun olarak şekillendirilir ve boyanır. Bu da saç ve saç derisine zarar verebilir. Zarar görmüş saçlar ışıltı ve esnekliğini kaybeder, bu da saçların incelmesine, kırılmasına ve de kopmasına yol açabilir. Head&Shoulders’ın yeni Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Kadın Şampuanı, içeriğindeki yoğun şekillendirici ve nemlendiricilerle saç ve saç derisine ihtiyacı olduğu bakımı sağlıyor. Keyif verici kokusu ve özel formülü ile saç ve saç derisini koruyor.

Erkeklere özel…

Saçın incelmesi ve koparak dökülmesi, kadınlar için olduğu kadar erkekler için de en hassas konulardan biri… Erkeklerde daha sık görülen kepek, saç derisinde tahrişe ve pul pul dökülmeye yol açar. Saç derisindeki tahrişin etkisiyle saçın kalitesi bozulabilir ve saç teli yuvası zarar görebilir. Head&Shoulders’ın yeni Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Erkek Şampuanı, ActiZinc teknolojisi sayesinde, saç derisinde kepek ve kaşıntıyı azaltıyor. Kepeğin azalması, saç derisinde saçın büyüme koşullarını iyileştiriyor ve deri yüzeyindeki kaşıntının azalmasıyla saçta daha az zarar oluşuyor. Ayrıca, erkekler için özel olarak formüle edilmiş bakım ve şekillendirici içeriği ile, hasara karşı saç yüzeyini koruyor ve saç teli görünümünü güçlendiriyor. Böylece kepek ve kırılmaya bağlı saç kaybının yavaşlatılmasına yardım ediyor.

Saç Dökülmelerine Karşı Etkili Kadın Erkek Şampuanları’nın tavsiye edilen satış fiyatı 700 ml 9,69 TL.