Pure Color Gloss - Estee Lauder by Tom Pecheux | 1

Estee Lauder makyaj direktörü Tom Pecheuxdan yeni gloss serisi
Yüzünüzü aydınlatan güce sahip Gloss. True VisionTM teknolojisi, sıradan renkleri sıradışı renklere dönüştürür. Dudaklarınıza neler yapabileceğini hayal etmek size kalmış.

Pure Color Gloss Stick – Kolay kullanımlı bir rujda Gloss ışıltısı Gloss özellikli ruj. Olabilecek en güzel ışıltıya sahip olmanın keyfini yaşayın. Hem de pürüzsüz bir görünüm ve belirgin bir şekil ile. Hepsi tek bir ‘stick’ içerisinde toplandı.

Pure Color Gloss – Kremsi pürüzsüz yapıdadır Nemlendirir ve parlak renk verir. Dudaklarınızı, kremsi nemlendiricili ve parlatıcı ile ortaya çıkarın. Modern renklerle parlayın. Dudaklarınız için güzel bir şey yapın.

Pure Color Crystal Gloss – İncili kristalli gloss etkisi Hafif, ışıltılı, nemlendirici Dudaklarınızı daha önce hiç olmadığı kadar bir parlaklıkla ve mükemmel renklerle ortaya çıkarın. Serin, kristal, modern renkler göz alıcı prizmatik etkilerle.

Pure Color Gloss by Tom Pecheux –  3 farklı parlak bitiş ile göz alıcı renkler True Vision™ teknolojisi, sıradan renkleri sıradışı renklere dönüştürür.Kalıcı etki için kalıcı parlaklık.

Pure Color Gloss - Estee Lauder by Tom Pecheux | 2Pure Color Gloss - Estee Lauder by Tom Pecheux | 3Pure Color Gloss - Estee Lauder by Tom Pecheux | 4Pure Color Gloss - Estee Lauder by Tom Pecheux | 5