NIVEA VISAGE, Anneler Günü’ne özel kampanyasıyla, cildin en büyük sırrını annelerle paylaşıyor. Annelere “gençlik” hediye etmek isteyenler için başlatılan kampanya kapsamında, NIVEA VISAGE Q10 Plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi’ni alanlara, şık bir kol çantası hediye ediliyor. Böylece anneler, içeriğindeki Koenzim Q10 ile kırışıklarla savaşan NIVEA VISAGE Q10 Plus Serisi sayesinde, hem daha bakımlı ve yenilenmiş bir cilde, hem de yeni bir çantaya sahip oluyor.

Tüm dünyada 2 saniyede 1 adet satılan* NIVEA VISAGE Q10 plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi, yaş ilerledikçe ciltte azalan Q10 seviyesini artırıyor ve kırışıkları azaltıyor. Etkili bir kırışık önleyici olan NIVEA VISAGE Q10 Plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi, artırılmış UVA koruması ve GKF 15 özelliğiyle, cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan bir kalkan görevi üstlenerek, yeni kırışıkların oluşmasını da engelliyor.

Fiyat:

NIVEA VISAGE Q10 plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi (Gündüz, Gündüz Light, Gece ve Göz): 34,90 TL
NIVEA VISAGE Q10 plus Kırışık Karşıtı Temizleme Sütü: 15,00 TL

NIVEA VISAGE Q10 Plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi, anneleri gençleştiriyor! | 1NIVEA VISAGE Q10 Plus Kırışık Karşıtı Bakım Serisi, anneleri gençleştiriyor! | 2