Bugünkü güzellik köşemizde muzlu saç bakım maskesi nasıl yapılır? konumuza yer verdik. Muz, B1, B2, C, D, E ve P vitaminleri ile magnezyum, bakır, demir ve fosfor mineralleri, ve B6 vitamini, folik asit ve potasyum içeriği yüksek bir meyvedir. Bu harikulade meyveyi saça uygulamak saçınızın ve saç derinizin güçlenmesini, nemlenmesini, parlamasını sağlar.

Muzlu Saç Bakım Maskesinin Yapılışı;
Bir muzu( saçınızın gürlüğüne göre bu oran az veya daha çok olabilir) kaşık yardımıyla güzelce ezin. İçine 1-2 yemek kaşığı bal ekleyin.
İçine bir kaç damla badem yağı da katabilirsiniz. Yalnız muz çok güzel ezilmiş, su gibi bir kıvama gelmiş olmalı, yoksa saçta kalıntıları kalabiliyor.
Bu iş için blenderı da kullanabilirsiniz.
Saçınıza ve saç köklerinize hazırladığınız maskeyi uygulayın.
Maskeyi saçınızda yaklaşık 50 dakika tutun.
Bu süre sonunda yıkayıp durulayın.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

muzlu_sac_bakim_maskesi (1) muzlu_sac_bakim_maskesi (2) muzlu_sac_bakim_maskesi (3) muzlu_sac_bakim_maskesi (4) muzlu_sac_bakim_maskesi (5)