Bedeninizin, yüzünüzün, kıyafetinizin kısacası sizin en büyük ve en güzel aksesuarınız saçlarınızdır. Saçlarınızın her zaman mükemmel görünmesi için de sadece 6 bilgiye ihtiyacınız var.

Kurutma
Zamansızlığınız kabarık ve dağınık saçlar için mazeret değildir. Sadece iki dakikalık bir kurulama işlemi ile saçlarınızı forma sokabilirsiniz. Bunun için saçlarınızın ‘T bölgesini’ şekillendirmeniz yeterlidir. Saçlarınızın önünü ve üstünü kurulayıp hafif şekil verdiğinizde dışarıya çıkmaya hazır hâle gelirsiniz. T bölgenizi belirlemek için saçlarınızı ortadan ayırıp iki yana doğru taramalısınız.

Yeni kâkül
Kâkül kesimi ya da var olan kâkülün şeklini değiştirme, saçlarınızın farklı bir havaya girmesini sağlar. Kâküllerinize bakım yapmayı unutmamalısınız. Uzama hızına göre iki haftada bir uçlarından aldırabilirsiniz.

Topuz
Saçınızı topuz yaptıktan sonra kenarlardan çıkan firari saç tellerini, renksiz rimel ve saç spreyiyle gizleyebilirsiniz. Renksiz rimel uçuşan tüm saç telleri için harika bir yöntemdir.

Teknolojik bukleler
Saçlarınızın yanmadan, elektriklenmeden harika buklelere sahip olmasını istiyorsanız; seramik yüzeyli, turmalin teknolojili ürünler tercih etmelisiniz. Turmalin, negatif iyon yükü sebebiyle sıkça tercih edilen doğal bir kristaldir. Bu da saç yapısına zarar vermez ve elektriklenmeyi sıfıra indirir.

İlk deneyim
Herhangi bir kuaförde saçlarınızı kestirmeden önce, ilk denemenizde fön çektirmenizi öneriyoruz. Böylece kuaförün becerilerini ve zevkini tespit etme olanağına sahip olabilirsiniz.

Saçtan taç
Hacimli saçlara sahip olmayı herkes sever. Peki, saçlarınıza nasıl hacim verebilirsiniz? Saç diplerinize hacimli olmasını sağlayacak köpük ya da sprey sıkıp, kalın bir fırçayla da fırçalayarak kurutmalısınız. Sonrasında istediğiniz gibi şekil verebilirsiniz.