Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 1“Bazı yenilikler bir elin avucuna sığabilir ve tamamen yeni, taşınabilir bir makyaj seti konsepti sunabilir.”

Fred Farrugia, tüm kadınların beğenisini toplayan makyajda devrim yarattığı markasıyla sadece Sephora’larda satışa sunuluyor.

Tutkusu, geleneksel makyaj alışkanlıklarını değiştirmek olan Farrugia, tek bir hareketle kolayca çıkartılıp tekrar takılabilen modüllerden oluşan, değişken ve genişletilebilir makyaj setiyle kadınları özgür kılıyor. Sanatçı ilhamını. gündelik hayatta tanıştığı ve gözlemlediği kadınlardan alıyor; onlara istedikleri anda, istedikleri yerde, istedikleri mükemmellikte makyaj yapabilme fırsatını sunuyor.

Dünyaca ünlü makyaj artisti Farrugia, kadınların mükemmel olma arzusunu anlayan, onlara seçme hakkı veren, tek bir gövde üzerinde taşınabilen ve istenildiğinde ekleyip çıkarabilecekleri bir palette sunduğu markasını, 5 yıllık çalışmanın ardından 2009’un Ekim ayında lanse etti.

Bir makyaj konsepti yaratan Farrugia, ultra yumuşak ve hafif dokuya sahip, parmakla bile şaşırtıcı derecede kolay uygulanabilen, kalın tabaka bırakmadan ciltte eriyen ultra doğal ürünlerden oluşan, isteğe göre kişiselleştirilebilen ve kolay taşınan paletler tasarladı.

Geniş bir ürün yelpazesine sahip Fred Farrugia, ten, göz ve dudak için 106 farklı makyaj modülü içeren paletlerden oluşan yeni makyaj konseptiyle, makyajda yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. Farrugia, tüm cilt tiplerine uygun zengin renk yelpazesiyle, hatasız makyaj yapma fırsatını sunuyor.

1. yılı şerefine genişlettiği koleksiyonuyla yeniden makyaj sırlarını paylaşmaya gelen Farrugia, yeni ürünlerinin bileşiminde bulunan sedefin yarattığı ışık pigmentleri sayesinde, renk değiştiren ve parıldayan allıklar, farlar, dudak parlatıcıları sunuyor. Akmamasını ve ciltte azalmamasını sağlayacak yoğunlukta üretilen ürünler, ince ve hafif yapılarıyla yumuşak dokunuşlar sunuyor.

Yenilikler

Fred Farrugia makyaj konseptine yenilikler eklendi. Pudra allıkta 5 yeni ton, 2 yeni dumanlı göz makyajı, 13 yeni 2’li far ve 10 yeni ultra parlak dudak parlatıcısı; ihtiyacına uygun makyajı çaba sarf etmeden yapan kadınların beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

Ten Makyajı: Pudra Allık, 5 yeni renk!
Parmak, fırça ya da parmak süngerle rahatça uygulanabilen ultra kremsi ürün, ciltte eriyor ve yumuşak dokusuyla doğal bir renk veriyor. Pudra formunda ve tekli sunulan pürüzsüzleştirici allıklar, cildi canlandırıyor ve anında güzel bir görünüm kazandırıyor. En açıktan en koyuya her cilt rengine uygun tonları içeriyor. Özellikle, kahve tonlarındaki allık (no:11) yüzü birkaç fırça darbesiyle doğal beçimde gölgelendiriyor.

Göz Makyajı: Dumanlı Göz Makyajı, 2 yeni renk!
Kremsi yapıda siyah ve kahverengi göz kalemini ve üzerine ışıltılı göz farını uygulayan kadınlar, çekici bakışlara sahip oluyor. Parmakla bile rahatça uygulanan makyaj yine tek bir parmak hareketiyle kolayca silinebildiği için, makyaj hatasız olarak tamamlanıyor.

Göz Makyajı: 2’li Farlar, 13 Yeni Renk!
Göz farları, ultra hafif ve kadife dokulu 13 yeni renkle zenginleştirildi. İkili sunulan far serisine, siyah, dore, tarçın, kahverengi ve 3 farklı nude tonunda 10 yeni ışıltılı far eklendi. Nude ve ışıltılı tonlar karıştırılınca ortaya çıkan yeni renk, gölge veya aydınlık etkisi yaratmakta kullanılıyor. Farlar, parmakla veya fırçayla uygulanarak istenilen incelik sağlanabiliyor.

Dudak Makyajı: Ultra Parlak Dudak Parlatıcısı, 10 Yeni Renk!
Yeni tekli dudak parlatıcıları, parıltılı görünümleri ve cazip renkleriyle kadınların tüm ihtiyacına cevap veriyor. Yapışkan olmayan kremsi yapılarıyla rahatlıkla uygulanabilen, doğal balmumu ve yağ karışımıyla üretilen dudak parlatıcıları, yağlı bir his bırakmadan hatasız, dolgun ve şehvetli dudaklar yaratıyor. Akmamasını ve ciltte azalmamasını sağlayacak yoğunlukta üretilen ürünler, ince ve hafif yapılarıyla yumuşak dokunuşlar sunuyor. Bileşimindeki Soft Focus kompleksiyle dudakları besliyor, küçük kusurları düzeltiyor ve E vitaminiyle yaşlanma etkilerine karşı savaşıyor. Bağımlılık yaratan kavun ve yasemin aromalarına sahip dudak parlatıcıları, gün boyunca kalıcılık özelliğiyle kozmetik tutkunlarının favorisi olmaya hazırlanıyor.

Fred Farrugia Modül Fiyatı: 50 TL

Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 2Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 3Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 4Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 5Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 6Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 7Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 8Makyaj alışkanlıklarını değiştiren Fred Farrugia, markasının 1. yılında ürün gamını genişletti | 9