Head&Shoulders'tan saç derisine bakım yapan iki yeni şampuan | 1 “Sağlıksız saç derisi, sağlıksız saçlara neden olur” ilkesinden yola çıkan head&shoulders uzmanları, saç derisine bakım yapan iki yeni şampuan geliştirdi. Kepeği yüzde 100’e kadar önleyen head&soulders’ın “Hassas Saç Derisi Bakımı Şampuanı” ve “Ekstra Nemlendirici Bakım Şampuanı” ile kepek problemi ortadan kalkarken, kepeğe bağlı sağlıksız saç derisinde de iyileşme sağlanıyor.

Head&Shoulders, her zaman bakımlı ve güzel saçlara sahip olmak isteyenler için kepeği yüzde 100’e kadar önleyerek saçları koruyan ve sağlıksız saçlara sebep olan saç derisi sorunlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olan iki yeni ürün geliştirdi.

Bilimsel deneyimiyle saç derisi ve kepek konusundaki anlayışı bir adım daha ileri taşıyan ve kepeğe bağlı kuruluk, kaşıntı, hassasiyet gibi en sık karşılaşılan saç derisi sorunlarına çözüm bulan head & shoulders’ın geliştirdiği EkstraNemlendirici Bakım Şampuanı ve Hassas Saç Derisi Bakımı Şampuanı; saç derisi ve saç sağlığına tüm beden sağlığının bir parçası olarak bakmanıza yardımcı olacak.

Hhead & Shoulders Ekstra Nemlendirici Bakım Şampuanı; saçın nemi daha iyi tutması, daha kolay şekillendirilmesi ve yıpratıcı dış etkenlerden korunması için özel olarak tasarlandı. Acti Zinc içeren ve kuru saç derisine sahip kişiler için geliştirilen head & shoulders Ekstra Nemlendirici Bakım Şampuanı, saç derisi sağlığının iyileşmesine, saçın nemi daha iyi tutmasına yardımcı oluyor. Kokusuyla da kısa sürede beslenme ve nemlendirme hissi yaratan head & shoulders Hassas Saç Derisi Bakımı Şampuanı, kepeği yüzde 100’e kadar önlüyor.

Sıcak, soğuk gibi ortam değişikliklerine daha çok tepki verme eğiliminde olan hassas ciltler, normal ciltten daha kuru olabilir ve tahriş olmaya daha yatkındır. Hassas cilde sahip olan kişiler genellikle kepek sorunu da yaşar ve bu durum, hassas cilt sorununun artmasına neden olabilir. head & shoulders Hassas Saç Derisi Bakımı Şampuanı’nın Acti Zinc formülasyonu, kepek ile etkin bir şekilde savaşırken saç derisinde de yumuşak ve yatıştırıcı etki yapıyor ve saç derisini nazikçe temizliyor.

Head & Shoulders Hassas Saç Derisi Bakımı Şampuanı’nın tavsiye edilen satış fiyatı; 400 ml 5.39 TL.
Head & Shoulders Ekstra Nemlendirici Bakım Şampuanı’nın tavsiye edilen satış fiyatı; 400 ml 5.39 TL.

P&G Beauty ürünleri ile, dünyada her gün milyonlarca kadın ve erkeğe keyifli bir kişisel bakım deneyimi yaşatarak, güzellik hayallerinin gerçekleşmesine yardımcı olmakta. 100’den fazla markasıyla yaklaşık 130 ülkede bulunan P&G Beauty 2006/07’de satışlarını 22 milyon doların üzerine taşıdı ve böylece lider global güzellik şirketi oldu. P&G Beauty tüm güzellik ve kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayan teknoloji lideri güvenilir markalar sunar; Pantene®, Olay®, Head and Shoulders®, Max Factor®, Cover Girl®, DDF®, Sassoon Professional®, Wellaflex®, Rejoice®, Sebastian Professional®, Herbal Essences®, Koleston®, Clairol Professional®, Nice ’n Easy®, Venus®, Gillette®, SK-II®, Wella Professionals®, Christina Aguilera fragrance, Escada®, Hugo®, Boss® and Lacoste® fragrances. Son haberler ve P&G ve markaları hakkında detaylı bilgi için lütfen http://www.pg.com.tr sitesini ziyaret ediniz.