Hayashi System Fit Günlük Bakım Serisiyle Saçlarınızı Canlandırın | 1Sağlıklı saçlara sahip olmak için öncelikle günlük hayatta saçımıza zarar veren dış etkenlere karşı önlem almak gerekir. Hayashi System Fit serisine ait ürünlerle günlük hayatın yoğun temposu içinde bile saçlarınıza özlediğiniz canlılığı kazandırabilirsiniz.

Hayashi System Fit’ serisi Purify Şampuan, Daily Şampuan ve Daily Saç Kremi olmak üzere toplam üç üründen oluşuyor. ‘Hayashi System Fit’ serisi sadece saç ve saç derinize değil, aynı zamanda dinamik yaşam tarzınıza da mükemmel bir uyum göstererek, saçınıza sağlık ve zindelik kazandırıyor. Üstelik sağlıklı saçlara sahip olmak için ek bir zaman ayırmanıza da gerek kalmıyor.

Günlük hayatta yaşadığımız yoğun stres her şeyi olduğu gibi saçlarımızı da olumsuz etkiliyor. Bunun üstüne güneş, hava kirliliği ve saça uygulanan kimyasal işlemler gibi dış faktörler de eklenince saçımız zamanla eski canlılığını ve sağlığını yitiriyor. ‘Hayashi System Fit’ serisi, günlük hayatta maruz kalınan dış etkenlere karşı saçı yeniden yapılandırmak üzere özel olarak geliştirildi. Serinin içeriğindeki A, D ve E vitaminleri saçı ve saç derisini besliyor ve nemlendiriyor. Her gün kullanabileceğiniz ‘Hayashi System Fit’ serisi ürünleriyle saçınızı dış etkenlere karşı koruma altına alacak ve zamanla saçtaki yıpranma etkilerinin azaldığını fark edeceksiniz.

HAYASHI SYSTEM FIT SERİSİ ÜRÜNLERİ

HAYASHI SYSTEM FIT PURIFY SHAMPOO

Tüm saç tiplerinden kimyasal atıkları temizleyerek saçı ağır metallerden nazikçe arındırır ve yağ fazlasını temizler. Arındırma özelliği saç boyasını ya da kimyasal işlem görmüş saçı etkilemez. Nem kazandırır. Havuza ve denize girildiğinde sıkça kullanılabilir. Kimyasal işlem öncesi ve sonrası kullanılması gereken bir bakım şampuanıdır.

Kullanımı: Islak saça az miktarda sürülerek, parmak uçları ile masaj yapılarak yedirilir. Bol ılık su ile durulanır.

Fiyat : 26,50 TL

Hayashi System Fit Günlük Bakım Serisiyle Saçlarınızı Canlandırın | 2HAYASHI SYSTEM FIT DAILY SHAMPOO

Normalden hafif yağlı saç tiplerine kadar herkesin kullanabileceği, sık yıkanan saçlar ve saç derisi için günlük temizleme şampuanıdır. A, D ve E vitamini içerikleriyle saçı yumuşatır. Sık yıkamaktan kaynaklanan incelme ve elektriklenme problemlerini engeller.

Kullanımı: Islak saça az miktarda sürülerek, parmak uçları ile masaj yapılarak yedirilir. Bol ılık su ile durulanır.

Fiyat : 25,00 TL

HAYASHI SYSTEM FIT DAILY CONDITIONER

Tüm saç tipleri için hazırlanmış onarıcı ve koruyucu özellikleri olan, günlük kullanılabilen besleyici ve nemlendirici bir üründür. İçeriğindeki bitkisel özler saçı yumuşatır, dolaşıklıkları açar ve saça enerji verir. Ölü deri hücrelerini atarak saç derisinin rahat solunum yapmasını sağlar.

Kullanımı: Şampuandan sonra tüm saça masajla uygulanıp 1-2 dakika bekletilir ve bol ılık su ile durulanır.

Fiyat : 36,00 TL