Bitkisel içerikli
Profesyonel Saç Bakımı

Günümüz modern çalışan kadınlarının en önemli saç problemi:
Saçlardaki kuruluk ve yıpranma

Günümüz modern çalışan kadınlarının en önemli saç problemi: Saçlardaki kuruluk ve yıpranma | 1Birçok saç danışmanı, günümüz hızlı yaşam koşullarında saç bakımı için az vakti olan modern çalışan kadın müşterilerinin en büyük probleminin, saçlardaki kuruluk ve sertleşme olduğunu söylüyor.

Saçlara, yıkandıktan sonra gerekli olan nemin kazandırılması için bakım kremi uygulaması genellikle vakit yokluğundan ya da saçları ağırlaştırabileceği endişesiyle kadınlar tarafında tercih edilmiyor. Bu sebeple birçok kadın; saçlarında kuruluk, sertleşme ve zor şekillendirme gibi problemlere çözüm bulamıyor ve bu problemlere bağlı olarak saçlarının sürekli düğüm olup kolay taranamadığından yakınıyor.

Biolage Hydratherapie ailesinin yeni ürünü olan paraben ve boya içermeyen Kolay Tarama Sağlayan Bakım, ile modern şehirli kadının benzer tüm saç sorunlarına çözüm buluyor. Ürün sayesinde kuruyan, sertleşen ve bu sebeple elektriklenen saçlar kontrol altına alınıyor ve aynı zamanda saçın daha kolay taranmasına yardımcı oluyor. Saçınız yumuşak ve parlak bir görünüm kazanırken, taramanın verdiği zararlardan da korunuyor.

Üstelik saçı ağırlaştırmayan formülü ve haftada 2-3 kez kullanımının yeterli olması sayesinde, çalışan kadınların hayat temposuna uygun, pratik çözümler sunuyor.

ZOR TARANAN ASİ ve KURU SAÇLARINIZ İÇİN
KOLAY TARAMA SAĞLAYAN BAKIM

Yağmur ormanlarının her daim yenilenen nem döngüsünden ilham alınarak
oluşturulan yeni Biolage Hydrathérapie, formülündeki aloe vera ve maruçya meyvesi
özü ile saça nemini yeniden kazandırır.

Yeni BIOLAGE Hydratherapie
KOLAY TARAMA SAĞLAYAN BAKIM

MATRIX ürünleri yalnızca yetkili MATRIX kuaförlerinde satılmaktadır.