Ünlüler için makyaj güzeli derler fakat bazı ünlüler vardır ki, makyaja ihtiyaç duymadanda güzel görünürler. Bunlardan biri de Hande Erçel’dir. Adım adım Hande Erçel makyajı nasıl yapılır? makalemizde Güneşin kızları dizisindeki Selin karakterininin makyajını anlattık. Size bildireceğimiz makyaj malzemelerinin aynısını kullanmanız şart değil, doğru renk tonunu yakalamanız için mecburen marka ismi zikrettik.

1.Adım
“Benefit porefessional pürüzsüzleştirici” marka makyaj bazından parmaklarınıza biraz alın ve özellikle gözeneklerinizin daha yoğun olduğu parlama yapan noktalara uygulayın. Yanağınıza alnınıza sürün.

2.Adım
“YSL fusion ink fondoten B40” fondöteni yanaklarınıza, burnunuza, çenenize ve alnınıza sürüp, daha sonra fondöten fırçası ile dağıtın.

Hande Erçel Makyajı Nasıl Yapılır?

Hande Erçel Makyajı Nasıl Yapılır?

3.Adım
“Mac studio finish concealer NC35” kapatıcıyı göz altlarınıza fırça ile sürün, dudak ve burun kenarları, kaşlarınızın arasına uygulayın, çok az miktarını da göz kapaklarına sürün.

4.Adım
Göz altlarınzı aydınlatmak için “Loreal blur concealer- light” kapatıcıyı üstteki resimdeki gibi geniş v şeklinde göz altlarınıza sürün, fondöten fırçanızla göz altı çevrenize yedirin.

5.Adım
“Mac fIX PLUS sprey” marka sabitleyiciyi yüzünüze sıkın, bu ürün makyajınızın daha uzun süre bozulmadan dayanmasını ve sürdüğünüz makyaj malzemelerinizin cildinizle homojen hale gelmesini sağlayacaktır. Yarım- bir dakika arası kurumasını bekleyin.

6. Adım
“Bareminerals transparan pudra” marka pudrayı göz altlarınıza ve t bölgenize sürün.

7.Adım
“Anastasia beverly hills dip brow pomade- Soft Brown” kaş boyasını fırça yardımı ile kaşlarınızı boyayın.

8.Adım
“nyx wonder pencil ” beyaz göz kalemi ile kaşlarınızın alt kısmına kalem çeki elinizle dağıtın, böylece kaşlarınızın altına aydınlık bir görünüm verin.

9.Adım
Hande erçel göz makyajı için ilk aşama olarak “Bareminerals transparan pudra” transparan pudrayı göz kapaklarınıza makyaj fırçasıyla sürün.adim_adim_hande_ercel_makyaji_nasil_yapilir (4)

10.Adım
“Cocoa Blend Eyeshadow Palette” paletten üstteki resimdeki rengi, gözlerinizin katlandığı crease bölgesine ve göz kapaklarına uygulayın.

11.Adım
“Sleek eau la la waterproof liner – noir ” göz kalemini üst göz kapağının kirpik diplerine eyeliner çeker gibi sürün, sünger uçlu fırça ile sürdüğünüz kalemi dağıtın.

12.Adım
Üst kirpik diplerinize,”Elf liquid” eyeliner ile göz pınarından başlayıp, gözün bitimine doğru uzanan siyah eyeliner çekin.

13.Adım
Yine “Sleek eau la la waterproof liner – noir ” göz kalemini kullanarak, yoğunluk gözün bitiş yerleri olmak üzere alt kirpik diplerinize kalem sürüp, sünger uçlu far fırçası ile gözün bitiş kısmına sürdüğünüz kalemi hafifçe dağıtın.

14.Adım
Kirpiklerinizi kirpik kıvırma aletiyle kıvırıp, “Maybelline sensational maskara” sürün, ardından “Loreal telescopic carbon black” mascara ile bir kat daha geçin.

15.Adım
“MAC MSF- Give me sun” allık ile elmacık kemiklerinizin altından şakaklara doğru makyaj fırçanızla allığı sürün.

Hande Erçel Makyajı Nasıl Yapılır?

Hande Erçel Makyajı Nasıl Yapılır?

16.Adım
*Gorgeous cosmetic 8 pan pallette everday blush shades allik paletindeki üstteki resimdeki allığı makyaj fırçanızla elmacık kemiklerinize sürün.

17.Adım
“TheBalm Mary Lou Manizer Luminizer ” highlighterı elmacık kemiklerinizin üzerine, alnınızın ortasına, kaşların üst kısmına, burnunun üzerine, çenesine sürüp, bu bölgelerde aydınlatma yapın.

18.Adım
Hande Erçel ruju olarak ise “wet n wild megalast lip color wine room 906d” marka ruju kullanın. Fakat rujdan önce Sephora dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyip, parmaklarınızla dağıtın, rujunuzu sürüp parmaklarınızla dağıtın.

Hande Erçel makyajı için kullandığımız malzemeler

Benefit porefessional pürüzsüzleştirici makyaj bazı
YSL fusion ink fondoten B40
Mac studio finish concealer NC35
Loreal blur concealer- light
Mac fix plus sprey
Bareminerals transparan pudra
Anastasia beverly hills dip brow pomade- Soft Brown
*zoeva cocoa blend eyeshadow palette
*Sleek eau la la waterproof liner – noir
Elf liquid eyeliner
Maybelline sensational maskara
Loreal telescopic carbon black mascara
MAC MSF- Give me sun
Gorgeous cosmetic 8 pan pallette everday blush shades allik paleti
TheBalm Mary Lou Manizer Luminizer
Sephora dudak kalemi
Wet n wild – wine room

 YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.