Güneş lekeleri, yaz aylarının gelmesi ile birlikte hem kadınların hem de erkeklerin en önemli cilt problemlerinden bir tanesidir. Güneş bakım kremlerinin kullanılmaması nedeniyle ortaya çıkan lekeler, kontrol altına alınmadığında hızlı bir şekilde artar. Bu durum ise cildin daha lekeli ve koyu görünmesine neden olur. Hızla bronzlaşmak için etkili yöntemler arasında gösterilse de güneş yağları, lekelerin artmasına zemin hazırlar. Cilt kusurlarını önleyici bakım maskeleri ise lekelerin azaltılması konusunda etkili ürünler olarak karşımıza çıkar.

Hızlı Bronzlaşmak İçin Bitkisel Yağlar Tıklayın !

Bitkisel Kürler Ve Maskeler

Cilt lekelerinin azaltılması adına bitkisel kürler her zaman daha avantajlıdır. Hem cildin korunması hem de lekelerin doğal yollardan giderilmesi için bal ve limon en etkili ürünler arasındadır.

  • Bitkilerle kolay cilt bakımı oluşturmak isteyenler, bu sayede herhangi bir alerjik reaksiyon yaşamadan kendilerini daha iyi hissedebilirler.
  • Bal ve limon düzenli bir şekilde kullanıldığında, lekelerin renginin açılmasına katkı sağlar.
  • Aynı zamanda çilek ve limon karışımı da lekelerin azaltılmasına destek verir.
  • Ünlülerin güzellik sırları içerisinde yer alan bu tür karışımlar, cildin parlamasına da yardımcı olur.

Güneş Lekelerinden Kurtulmak İçin Bakım Önerileri | 1

Karpuz Ve Pirinç Maskesi

Yüzdeki lekelerden rahatsız olanlar için bir diğer yöntem ise karpuz ve pirinç maskesidir. Her iki üründe birbiri ile karıştırıldığında, leke görünümünün hızlı bir şekilde düzeltilmesine katkı sağlar. Aynı zamanda pirinç, ciltteki gözeneklerin temizlenmesine de destek verir. Evde yapabileceğiniz doğal cilt bakım kürleri sayesinde lekelerden ve cilt bakım kürlerinden kurtulmak son derece kolaydır. Kullanmadan önce belirli bir bölgeye uygulayarak test etmekte fayda vardır.

Yüzdeki Güneş Lekeleri İçin Maske Tarifleri Tıklayın !

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları için Tıklayın !

Cilt Lekelerine Kesin Çözüm Tıklayın !

Solgun Cildi Pembelik Veren Maskeler Tıklayın !

Çabuk Kızaran Cildi Yatıştırma Yöntemleri Tıklayın !

Cilt Delikleri İçin Etkili Cilt Maskeleri Tıklayın !

Cilt Sorunlarını Gideren Bitki Çaylarının Cilde Faydaları Tıklayın !