Birçok kadının korkusu olan göz çevresi halkaları veya göz çevresindeki koyuluklar sebeplerinden bazıları ; Kuru cilt, uzun iş saatleri, bilgisayar başında yapılan işler, stres, uykusuzluk ve sağlıksız beslenmedir. Göz çevresi halkalarıın bir zararı yoktur ama bizleri uykusuz, bitkin, hasta ve yaşlı gösterir. Bu nedenlerden dolayı göz çevresi halkalarımızdan kurtulma zamanımız geldi.

Cildinize uygun bir kapatıcı ve doğru bir cilt bakımıyla en yoğun göz çevresi halkalarını bile kapatabilirsiniz.

1. İpucu : Göz çevresi halkalarına karşı SALATALIK
Salatalığın nemi cildinizin en derin noktalarına kadar etki eder ve cildinizi rahatlatır. Aynı zamanda kan dolaşımınıza pozitif yönde bir etkisi vardır. Göz çevresi halkalarının çözümü için salatalık en hızlı ve vazgeçilmez çözümdür.
Yapılışı : Salatalıkları ince ince doğrayıp yarım saatliğine buzdolabına koyunuz. Yarım saat sonra buzdolabından çıkardığınız salatalık dilimlerini 10 dakika gözlerinizin üstüne koyup bekletiniz. Salatalıkları kaldırdıktan sonra temiz ve soğuk suyla yüzünüzü yıkayın. Bu hem rahatlatıcı hemde göz çevresi halkalarına karşı birebir bir yöntemdir.

2. İpucu : Taze ve canlı göz çevresi için SALATALIK ve LİMON
Salatalik ve Limon C Vitamini içeren çok önemli bitkilerdir. İçerikleri serbest radikaller sayesinde göz çevresi koyu halkalarından kurtulmak için alternatif bir çözümdür.

Yapılışı : Salatalığı ve limon suyunu karıştırıp bir pamuk yardımıyla gözünüzün altına koyun. 15 dakika sonra duru temiz bir suyla yüzünüzü yıkayın. Limon suyunun gözünüze temas etmemesine lütfen dikkat edin. Bu yönteme bir hafta boyunca devam ederseniz göz şişliklerinden ve çöz çevrenizde bulunun koyu halkalardan kurtulacaksınız.