Göğüs büyütme estetiği hakkında yaşanan son teknolojik gelişmelere değinmek istedik. Göğüs büyütmede en son teknolojik gelişme olan çipli meme implantı hakkında ne biliyorsunuz?

Çipli meme implantı, göğüs büyütme ve dikleştirme estetiği yaptırmayı düşünenlere yeni bir seçenek sunuyor! Çipli meme implantının getirdiği birçok yenilik var… Göğsünüze silikon yerine sadece ufak bir çip yerleştiriliyor! Ve bu işlem kolaylıkla yapılıyor! Çipli implant, duruşunuza göre şekil aldığından doğal duruyor! Sağlık ve tasarım açısında sağladığı bu imkanlar doğrultusunda çipli implanta olan ilginin artacağını söyleyebiliriz.

Kadınlar Kulübü ekibi olarak Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk’ün bilgilerini sizler için derledik!

Çipli implanta hakkında öğrenmek istediğiniz her şey bu yazıda!

Göğüsteki ısı farklılıklarını tespit ederek erken teşhis şansı tanıyor

Çipli implanta ile hastanın memesindeki termal değişimlerin takibi sağlanabiliyor. Sunduğu bu avantaj ile göğüsteki termal değişiklikler ölçülebiliyor ve implantta zaman içinde oluşabilecek değişiklikler cerrah tarafından tespit edilebiliyor. Böylece kist gibi memedeki doku değişiklikleri, özellikle meme kanseri gibi hastalıkların erken teşhisine olanak sağlamakta. Bu oldukça önemli bir özellik. Çünkü bildiğiniz gibi erken teşhis hayat kurtarır!

Doğal bir göğüs artık hayal değil: Hem damla hem de yuvarlak şekil alıyor

Her kadın doğal bir göğse sahip olmak ister. Çipli implanta da tasarım açısından doğal göğse en yakın şekle sahip. Sahip olduğu özel jel sayesinde tıpkı doğal göğüsteki gibi ayakta durulduğunda damla şeklini, yatar pozisyonundayken de yuvarlak bir şekil alır.
gogus_buyutme

Çipli implantın dokusu meme dokusuna oldukça yakın

Şekil açısında doğallığın yanı sıra doku açısından da doğala en yakın yüzeye sahiptir. İmplantın dış kapsülünde doğal meme dokusuna en yakın kadifemsi pürüzler içerir.

cipli implant ile gogus buyutme kk

İşlem oldukça kolay gerçekleşir

Teknolojik açıdan meme dokusunun içine yerleştirilme kolaylığı da sağlar. Ufak bir kesi içerisinden kas altına yerleştirme kolaylığı sağlar.

cipli implant ile gogus buyutme kk (3)

Çipli implant mamografiye engel değil!

Çipli meme implantında kullanılan çip oldukça küçüktür. Özel cihazların dışında başka cihazlar tarafından anlaşılamaz. Genellik ile kas altına yerleştirildiği için ileride muhtemel sağlık kontrollerinde mamografi çekilmesi gerektiği durumlarda herhangi bir engel oluşturmaz.

cipli implant ile gogus buyutme kk

Meme büyütme estetiği yaptırmayı düşünüyorsanız, cerrahınızdan bu konuda daha ayrıntılı bilgi alabilir, bu implant seçeneğinin sizin için uygun olup olmadığı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.