FALL LOOK: SAINT HONORÉ 2011 SONBAHAR KOLEKSİYONU | 1FALL LOOK: SAINT HONORÉ, 29
2011 SONBAHAR KOLEKSİYONU
Aaron De Mey, can alıcı şıklık trendinden esinlenerek kadınsılığın doruk noktasındaki kadınların gösterişli stillerini kutluyor. Kadınlığını cesurca dışa vurabilen bu yaratıcı jenerasyon; belirgin
gözlerden çarpıcı dudaklara, dalgalı çizgilerden ipek çorap alamadıklarında bacaklarına dikiş izi görünümü vermek için çizdikleri düzgün çizgilere kadar stillerini ön plana çıkardılar.

Bu özgür kadınların stilleri ve Lancôme enstitüsünün 1935’den beri tarihi yuvası olan (29,Saint Honoré) adres ile sembolize edilen bu sonbahar koleksiyonu, Paris’in ruhunu her zamankinden
fazla onurlandırır. Burası, Parisli kadını ortaya çıkaran ve zarafeti bünyesinde barındıran varılacak son hedef: 29, SAİNT HONORÉ’ DE RANDEVU…

KOLEKSİYON:
Maison Lancôme Allık Paleti- Taze, Seçkin bir Işıltı

Paris’in ruhu bu sezonun allığını etkiler: Paris sokaklarında bir lamba tarihi Lancôme Maison 29, Faubourg Saint Honoré’nin kaldırımlarını aydınlatırken Eiffel Kulesi’nin siluetini seçebilirsiniz.
Gerçek bir sanat eseri olarak ortaya çıkarılan, zarif ve tarihi kartpostal dizaynını taşıyan bu allık, kadınların aklını çeler ve Paris’in 1940’ların sonundaki güzel masallarını anlatır. Kutusu altın bir plaka ile işlenmiştir, şehrin en ünlü mekânını andırır.

Allık renklerinde, Aaron De Mey yumuşak gül pembesi için evrensel bir harmoni yaratmış ve üzerine hafifçe altın sarısı serperek dekore etmiştir.

Les OEillades- Göz ve Kaşlar için Far Paleti

FALL LOOK: SAINT HONORÉ 2011 SONBAHAR KOLEKSİYONU | 2Cilveli bir bakışın, yürek parçalayarak titreşen kirpiklerin, sofistikeliği ve zarafeti yansıtan çok çekici gözlerin hikayesi…

Bu palet sayesinde geceleri yoğun ve buğulu bakışlar elde ederken gündüzleri de doğal, şeffaf bir görünüm elde edilebilir. Mat ve sedefli dört doğal rengi bir araya getiren palet, gözleri ve kaşları belirgileştirir. Bir kadının ihtiyacı olabilecek her şey bu değerli kutu içerisinde saklıdır, onun altın plak kaplı kutusu dışarıdaki en prestijli Paris mekânını anımsatır.

Le French Touch Absolu

Lancôme’un ikonik koleksiyonları içinde üçüncü defa gördüğümüz, Le French Touch Absolu kendini her zamankinden daha arzu edilir bir şekilde ortaya çıkarıyor.

Klasik şıklık ve modernizm arasındaki ittifak, yaldızlı metal dış yüzeyinin üzerine güzelce kazınmış; kapağı Lancôme’un sembolü olan gül ile süslenmiştir.

İçerisindeki, Pro- XylaneTM ile zenginleştirilmiş, ipeksi formül sayesinde dudaklarınızı besler ve yeniden dolgunlaştırır.

Renk olarak ise: Kesinlikle, kırmızı!

Lancôme’un, 1945’te yaratılan ilk saf kırmızı ruj olan “Shaker’’dan esinlenen, Aaron De Mey en moda renk tonlarında 3 ayrı ruj yarattı.

Le Vernis
Kadınların dışarıya makyajsız çıkmayı hayal bile edemediği zamanlarda, muhteşem bir görünüm elde etmek için en önemli nokta ojelerin rujlar ile uyum içinde olmasıydı. Lancôme, Le French Touch Absolu ile birlikte kullanılmak üzere Le Vernis’i yaratıyor; 022 numara ile sofistikeliği yorumlarken, 29’un multi-renkli tanecikleri ve koyu rengiyle kadınlığın en gizli yönlerini taşıyor.

Hypnôse Drama

Anlık değişimlerin ustası göz açıp kapayıncaya kadar kirpiklerinize hacim kazandıran Hypnôse Drama bu sezon daha önce hiç görülmemiş koyu gri rengi ve sınırlı sayıda üretimi ile karşınızda. “Bu renk, kirpikleri fazla makyaj yapılmış izlenimi vermeden belirginleştirmek ve şekillendirmek için mükemmel.” diyor Aaron De Mey. Maskaranın uygulanması için en iyi yöntemse tek bir yoğun dokunuş yerine gözün iç köşesinden dışarıya doğru kat kat hafif dokunuşlar uygulamaktır.

Sonbahar koleksiyonunda sınırlı sayıda üretilen bu 8 muhteşem makyaj ürününü Lancôme’un olmazsa olmaz makyaj ürünleri ile tamamlayın.

Artliner

40’lı yılların grafik trendiyle gözlerinizi belirginleştirmek için, Lancôme’un efsanevi Artliner’ını kullabilirisiniz. Kullanımı kolay özelliği sayesinde en acemi olanların bile profesyonel bir hassasiyetle uygulama yapabileceği bir üründür.

Ombre Absolue Palette

Saint Honoré Koleksiyonu için Lancôme en çok farların vazgeçilmezliğine dikkat çeker. Eskimeyen renklerin uyumundan oluşan, bakışları kuvvetlendiren farlar, her göz rengine uyumlu şekilde en nazik bakışlardan en buğulu bakışlara kadar birçok değişik görünüm elde etmenizi sağlar.

Le Crayon Khôl

Pigmentler açısından son derece zengin olan bu göz kalemi, göz çevresini hassasça belirginleştirir. Gözlerinizdeki ışıltıyı kuvvetlendirmek için, bu sezonun suya dayanıklı, siyah rengini deneyin.