Genç ciltlere özel bakım serisi Clean Start, cilt bakımına nereden başlayacağını bilemeyenlere çok özel bir fırsat sunuyor. Temizleyici, tonik, peeling/maske, nemlendirici ve gece bakım kreminden oluşan bir aylık bakım kiti Clean Start Kit, 31 Aralık tarihine kadar 115 TL yerine sadece 88 TL ile satışta olacak!

Dermalogica uzmanları tarafından gençler için özel olarak geliştirilen Clean Start cilt bakım serisi, 13-24 yaş arası genç ciltlerin sivilce, siyah nokta, yağlanma gibi en yaygın sorunlarını kontrol altına alan, cildi temizleyen, düzenleyen ve nemlendiren özel formüllü ürünlerden oluşuyor.

Clean Start, cilt sorunlarına nasıl çözüm bulacağını ve cilt bakımına nereden başlayacağını bilemeyen gençlere çok özel bir fırsat sunuyor! 1 aylık 5 temel cilt bakım ürününden oluşan Clean Start Kit, cildi için temiz bir başlangıç yapmak isteyen herkes için 115 TL yerine sadece 88 TL ile satışta olacak!

31 Aralık 2010 tarihine kadar sürecek bu çok özel kampanya ile gençler, hem Clean Start cilt bakım rejimi ile tanışacak hem de sivilce, siyah nokta, parlama gibi en temel sorunlarından kurtulma şansı yakalayacaklar.

Clean Start Kit İçeriği:
Wash Off / 50 ml
All Over Clear / 50 ml
Ready, Set, Scrub! / 15 ml
Welcome Matte SPF15 / 15 ml
Bedtime for Breakouts / 15 ml

Fiyatı: 115 TL yerine 31 Aralık’a kadar 88 TL

Cilt bakımına nereden başlaman gerektiğini bilmiyor musun? Bir de Clean Start Kit’i dene! | 1