Bioblas saç bakımı ürünleri | 1Bioblas saç bakımı ürünlerinden yepyeni bir seri;
Bıoblas onarıcı ve canlandırıcı bakım serisi ürünleri phytokeratinli bitkisel içeriğiyle çok daha etkili…

BIOBLAS, içeriğinde bulunan %100 bitkisel ekstresi ile “Phytokeratin”i birleştirerek yepyeni bir saç bakım serisi geliştirdi…

BIOBLAS Onarıcı ve Canlandırıcı Bakım Serisi, saç dökülmesini engellemeye yardımcı olurken aynı zamanda saç tellerini kökten uca onaran, saçların canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlayan bir seri sunuyor. Saç dökülmesine karşı geliştirilen bitkisel ekstresi, düzenli kullanımda saçın zamanla kaybettiği elementlerin yenilenmesini sağlayarak saç köklerinin güçlenmesine yardımcı oluyor. Hidrolize mısır, buğday ve soya proteinlerinden elde edilen tamamen doğal ve bitkisel protein Phytokeratin ise hasar gören kütiküla pulları arasında depolanarak saçı bir film tabakası gibi kaplıyor ve saçın nem oranını koruyor. Böylelikle, saçların elektriklenmesini de önleyerek daha parlak, sağlıklı, canlı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor.

BIOBLAS Onarıcı ve Canlandırıcı Bakım Serisi’nde Saç Dökülmesine Karşı etkili “Kremli Şampuan”, “Bakım Maskesi”, “Durulanmayan Sıvı Saç Kremi” ve “Onarıcı Serum” bulunuyor.

“BIOBLAS Kremli Şampuan”, saçların günlük temizlik ve bakım ihtiyacını karşılarken “BIOBLAS Bakım Maskesi” haftada 1-2 kez kullanımla zayıf ve yıpranmış saçlara ekstra bakım yaparak kaybettiği nemi tekrar kazanmasını sağlıyor ve kökten uca onarıyor.
“BIOBLAS Sıvı Saç Kremi”; saçlar yıkandıktan sonra uygulanıyor ve durulama gerektirmiyor. Saçlara yumuşaklık ve tarama kolaylığı sağlamasının yanı sıra, parlaklık kazandırması ve elektriklenmeyi önlemesi özellikleriyle şekillendirme öncesi için ideal bir ürün olarak ortaya çıkıyor.
“BIOBLAS Serum” ise, yoğun formülü ile sadece haftada bir kullanımla, saç dökülmesine karşı etkili olurken aynı zamanda saçların parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.

Phytokeratinli bitkisel içeriği ile çok daha etkili “BIOBLAS Onarıcı ve Canlandırıcı Bakım Serisi” tüm market ve parfümerilerde satışa sunuldu……

Kısaca BIOBLAS ;“Saç dökülmesine karşı uzman

2008 yılında merhaba diyen Bioblas, stres, mevsim değişikliği, saç boyası ve perma gibi kimyasal işlemler, yetersiz ve dengesiz beslenme gibi nedenlerle dökülen saçlarımıza %100 bitkisel özler içeren bir bakım vaad ediyor.Saç dökülmesine karşı “Bioblas Şampuan”, “Bioblas Saç Bakım Kremi”, “Bioblas Saç Şekillendirici ve Koruyucu Krem” ve “Bioblas Saç Serumu”ndan oluşan serinin şampuan grubunda “kepeğe karşı etkili”, “kuru, yıpranmış ve boyalı saçlar”, “normal saçlar” ve “yağlı saçlar” için alternatifler bulunuyor.Bioblas ürün serisinde yer alan ürünlerin düzenli kullanımla saç dökülmesini önlemesi, saç miktarında artış ve saç köklerinde güçlenme sağlamasının yanı sıra saçlara dolgunluk, canlılık ve parlaklık kazandırdığı kanıtlanmıştır.

Güvenilirliği, dünyanın sayılı laboratuvarlarından Almanya Dermatest Araştırma Kliniği’nde yapılan testlerle kanıtlanmış ve onaylanmıştır.