Beyaz göz kalemi nasıl sürülür? Göz kalemlerini malum çok seviyoruz. Gözlerimizi olduğundan daha büyük gösteren ve vurgulayan göz kalemlerinin beyazını hiç denedin mi? Eminiz güzellik marketlerde görüp senin de elin gitmiştir ama nasıl kullanacağını bilmiyorsan doğru yerdesin! Beyaz göz kalemlerini kullanmanın 3 farklı yolunu açıklıyoruz.

Beyaz göz kalemi nasıl sürülür?

Dumanlı göz makyajı

beyaz_goz_kalemi_2016

En sevdiğimiz göz makyajı stillerinin başında gelen dumanlı gözler, beyaz göz kalemi ile birleşince oldukça farklı ve şık bir görünüm ortaya çıkıyor. Sen de dumanlı göz makyajını yaptıktan sonra üst kirpik dibine mat siyah eyelinerını sür. Siyah eyelinerının üzerine aynı kalınlıkta beyaz göz kalemini uygula ve kuyruk kısmına kadar uzat. Böylece iki katlı eyelinerın ve dumanlı göz makyajın ile arkadaşların arasında çok dikkat çekeceksin.

Göz pınarına uygula

beyaz_goz_kalemi

Gözlerini olduğundan daha büyük göstermen için birkaç ipucuna ihtiyacın var. Bu taktiklerin başında ise, göz pınarlarındaki beyaz ışıltılar geliyor. Gözlerini daha aydınlık ve büyük göstermek için makyajını bitirdikten sonra göz pınarına beyaz göz kalemini uygula.

Editörün önerisi: Gözlerini daha büyük göstermek için maskaradan da yardım almalısın. Maskaranı uygulamadan önce kirpiklerini kıvır ve iki kat maskaranı uygula.

Alt kirpik dibine uygula

beyaz_goz_kalemi_uygulama

Yorgun ve uykusuz hissettiğin günlerde, alt kirpik diplerine beyaz göz kalemi çekerek kızarıklık görünümü azaltabilirsin. Enerjik ve aydınlık görünmek istediğin günlerde bu göz makyajı taktiğini mutlaka uygulamalısın. Bu makyajını nude dudaklar ve pembe allık ile tamamlayarak ideal bir bahar görünümü yakalayabilirsin.

Kaynak: makyaj.com