Benefit; eğlenceli ve pratik makyaj ürünlerine yenilerini katmaya devam ediyor | 1Sadece Sephora’larda satışa sunulan Benefit’in, genç kızların gözdesi olan farklı ve eğlenceli yeni ürünleri, yine kozmetik severlerin gönüllerini fethetmeye hazırlanıyor.

Benefit Girls Meet Pearl Altın Işıltılı Makyaj Bazı

Benefit’in ışıl ışıl parlayan altın ışıltılı makyaj bazı Girls Meet Pearl, kullananların vazgeçemeyeceği ürünlerden biri olmaya hazırlanıyor. Makyaj bazı olarak kullanılan pembemsi altın ışıltılı baz; içerdiği frambuaz ve sarı papatya özleriyle cildi rahatlatıyor, ışığı yansıtan pigmentleriyle ise aydınlık, ışıl ışıl bir görünüm sunuyor. Tatlı badem çekirdeği ve susam tohumu yağıyla cildi yumuşatıp nemlendiren ürün, makyaj altına veya tek başına kullanılabiliyor. Frambuaz kokusu ve ışıltılı, pürüzsüz görünümüyle göz kamaştıran bir cilt yaratan aydınlatıcı baz, modası hiç geçmeyen incilerin büyüleyen ışıltısını makyaja taşıyor.

Fiyatı: 79 TL

Benefit Prrrowl Işıltılı Maskara ve Dudak Parlatıcısı

Genç kızların her an yanında taşıyabileceği, çift taraflı pratik ürünün bir tarafında petrol yeşili maskara, diğer tarafında şeker pembesi dudak parlatıcısı yer alıyor. Petrol yeşili maskara tek başına veya siyah maskarayla birlikte kullanılarak, kirpiklere renk ve ışıltı kazandırıyor. Şeker pembesi parlatıcı ise dudaklara doğal bir tazelik ve çekici bir ışıltı katıyor. Benefit’in yepyeni Prrrowl ürünü, genç kızların çantalarından çıkmayacağa benziyor.

Fiyatı: 70 TL

Benefit Magic Ink Likit Eyeliner

Eyeliner etkisiyle daha gür ve dolgun kirpiklere ulaşmanın yolu, Benefit Magic Ink Eyeliner’dan geçiyor. Özel olarak geliştirilen, tahriş etmeyen ve kalıntı bırakmayan bir formüle sahip ürün, ultra ince fırçasıyla kolayca uygulanıyor, çekici ve anlamlı bakışlar yaratıyor. Benefit’in kurucuları Jean ve Jane Ford; ürünün noktalama tekniğiyle kullanılmasını öneriyor. Kirpik diplerine konulan yakın aralıklı noktalar birleştirilerek ince ve düz bir çizgi elde ediliyor, bu da eyeliner sürmenin zor olduğu düşüncesini değiştiriyor. Ortaya çıkan sonuç ise mükemmel bakışlar, dolgun ve gür kirpikler oluyor.

Fiyatı: 55 TL