Babor Beautiful Eyes Gözleriniz yaşınızı ele vermesin! | 1Babor, güzelliğin en çarpıcı silahı olan gözlerin aynı zamanda yılların izlerini yüzümüzde ilk ele veren bölge olması nedeniyle yarattığı ve yıllara meydan okuyan kadınların beğenisine sunduğu BABOR BEAUTIFUL EYES ile göz çevresinde de gençliğin sürdürülmesine yardımcı oluyor

Babor yılların izlerini yüzümüzde ilk ele veren bölge olan hassas göz çevremizi tüm zararlı dış etkenlerden korumak üzere özel olarak geliştirdiği yeni Babor Beautiful Eyes ürün serisini tüm dünya kadınlarının beğenisine sundu. Işığın etkisiyle gözlerimizi sık sık kısarak bakmamız göz kenarlarındaki çizgilerin ve kaz ayaklarının artmasına ve derinleşmesine neden olur. Tüm cildimizle birlikte özellikle hassas göz çevremizin bakımına çok daha fazla önem vermeli ve göz bölgemizi tüm zararlı dış etkenlerden korumalıyız.

Babor Beautiful Eyes ürün serisi formülünde yer alan ebegümeci özü ile göz çevresindeki kasların rahatlamasını sağlayarak çizgilerin ve kaz ayaklarının giderilmesine yardımcı oluyor. Göz çevresindeki ifade çizgileri gün geçtikçe azalırken aynı zamanda hassas göz çevresi doğal nem oranına kavuşarak rahatlıyor.

Babor Beautiful Eyes Anti-Wrinkle Cream (15 ml.): Hassas göz çevresindeki ifade çizgilerinin azalmasında etkili olmakla birlikte, göz çevresinin nem oranının artırılmasına da yardımcı oluyor. Tüp aplikatöründe yer alan özel rodyum kaplama kremin uygulanması esnasında göz çevresinde farklı hoş bir serinleme etkisi de yaşatıyor. Oftalmolojik ve dermatolojik olarak test edilen ürün herhangi bir renklendirici ve parfüm içermiyor.

Babor Beautiful Eyes Anti-Wrinkle Fluid (15 ml.): Formülünde yer alan özel aktif maddeler sayesinde hassas göz çevresindein nem oranını ayarlarken aynı zamanda mevcut çizgilerin de giderilmesine yardımcı oluyor. Özel ambalajında yer alan roll-on aplikatörünün üzerinde bulunan cam küre sayesinde cilde sürülürken rahatlatıcı bir serinlik sunuyor. Oftalmolojik ve dermatolojik olarak test edilen ürün herhangi bir renklendirici ve parfüm içermiyor.

Babor Beautiful Eyes Anti-Wrinkle Eye Pads (10x 2 tampon): İçeriğinde bulunan hyaluronik asit vasıtasıyla cildi hem sıkılaştırma hem de yenileme özelliğine sahip olan Aqua Jel tamponları, hassas göz çevresini yoğun şekilde nemlendirirken aynı zamanda rahatlatma özelliğine de sahip.

Babor Beautiful Eyes Gözleriniz yaşınızı ele vermesin! | 2