Avon Voices yarışmasında oylama başlıyor | 1AVON , dünyanın yeni müzik starını seçmek ve yarışmacıların hayalleri gerçekleştirmek için oylarınızı bekliyor…

Dünyanın önde gelen güzellik şirketi AVON tarafından düzenlenen “Avon Voices” adlı ilk global online şarkı söyleme yarışmasındaki oylamalar, 22 Nisan’da başlıyor. 50 ülkeden 175’in üzerinde yarışmacı Nashville , Paris, Hong Kong ve Rio’da gerçekleşen profesyonel video çekimlerine katıldı. avonvoices.com adresinde gerçekleşecek oylamalar ve jurinin değerlendirmeleri sonucunda biri AVON Bağımsız Satış Temsilcisi olmak üzere iki yetenekli kadın vokal kendi profesyonel albümlerini hazırlayarak geniş kitleler ile paylaşma imkanını elde edecek.

AVON, bu yetenek arayışında müzik endüstrisinden ünlü jüri üyeleri ile bir araya geliyor. 6 kez Grammy Ödülü’ne layık görülen Fergie, Grammy Ödüllü besteci Diane Warren, efsanevi söz yazarı Natasha Bedingfield başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda kendi alanında büyük başarılara imza atmış jüri üyesi katılımcıları değerlendirecek.

20 Mayıs 2011 tarihine kadar sürecek olan 1. tur oylamaları sonucunda 100’e yakın yarışmacı 2. aşamaya geçmeye hak kazanırken, 1 Temmuz ‘da 3. tura katılmayı hak kazanacak 25’e yakın yarı finalist açıklanacak. Yarışma 10 finalistin, son ikiye kalma mücadelesi ile sonbaharda sonuçlanacak.

Avon’un 125.yıl kutlamaları çerçevesinde başlayan Avon Voices, 190 ülkeden 1 milyonun üzerinde kişiye ulaşarak AvonVoices.com topluluğunu oluşturuyor. 1. aşamayı başarıyla geçen yarışmacılar, 2010 yılının Aralık ayından itibaren videolarını yükleyen 62 ülkeden 6.000’in üzerinde katılımcı arasından seçildi

Türkiye’den iki aday oylarınızı bekliyor…

AVON Voices Yarışmasının resmi websitesine AvonVoices.com dünyanın her yerinden kayıt olunabilir ve yarışma ile ilgili tüm yıl boyunca devam edecek olan aktiviteler takip edilebilir. Yarışmacıların performans videoları herkes tarafında görüntülenebilir ancak sadece kayıtlı kullanıcılar oy verebilir.

1.turu geçen adaylar arasında iki Türk yarışmacı da yer alıyor. Türkiye’nin de yer aldığı Batı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika grubundaki yarışmacılar Paris’te gerçekleşen video çekimlerinde keyifli anlar geçirdiler. Bu çekimlerin sahne arkası görüntüleri http://www.avonvoices.com/tr/postcards/paris/wemea adresinden ulaşabilirsiniz. Yarışmanın temsilci ayağında mücadele eden Ayşe, Paris’te gerçekleşen çekimde “(Sittin’ On) The Dock of The Bay” adlı şarkıyı seslendirdi.

Genel katılımcı ayağındaki diğer Türk yarışmacı Kübra ise ” That’s The Way It Is” adlı şarkı ile yarışıyor. İki Türk yarışmacı http://www.avonvoices.com websitesinde oylarınızı bekliyor!

“Avon Voices Şarkısı “seslendirilecek…AVON Vakfı kadınların hayatını güzelleştirmeye devam edecek!

Yarışmanın sonunda, global finalistler, AVON Voices’in ünlü jüri üyeleriyle birlikte sonbaharda New York’ta gerçekleşecek Avon Vakfı Galası’nda, Diane Warren tarafından yazılan “Avon Voices Şarkısı”nı canlı olarak seslendirecek. Aynı gecede Avon Voices yarışmasını kazanan iki finalist de açıklanacak. Bu özel şarkının kayıtları avonvoices.com ve studioXOXO.com gibi websitelerinde satışa sunulacak. Elde edilen gelir sayesinde Avon Vakfı’nın sürdürdüğü sosyal sorumluluk kampanyaları desteklenecek. Bu kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için, www.avonfoundation.org adresini ziyaret edin.
Avon Voices hakkında detaylı bilgi için,
http://www.avonvoices.com/