Agera Microderma Rx System ile cildi soymanın tam zamanı | 1Agera® Rx kimya, biomedikal bilimi ve tıp uzmanlarından oluşan bir ekibin 10 yılı aşkın süren çalışmaları sonrasında ortaya çıkan Agera® Rx cilt bakım serisi; Bioemülsiyon taşıma teknolojisi ile dıştan içe cildin onarımına, tamamlanmasına ve yenilenmesine yardım eder.

Agera® Rx serisinde yer alan Microderma Rx System ölü hücreleri ciltten nazik biçimde uzaklaştırır, pürüzsüz ve parlak bir görünüme ulaşmasına yardımcı olur.
C vitamini kristalleri ile aktivatör işlevi gören bir jelin zengin bir bileşimidir.
Küçük bir miktar C mask parmak uçları ile masaj yapılarak cilde uygulanır. C mask’ın üzerine de C mask aktivatörü uygulanır. C vitamini kristalleri çözüldükçe keyif verici hafif bir sıcaklık ve köpüklenme hissi ortaya çıkar.

Bu ürün C vitamini kristallerinin manuel olarak uygulandıkları zaman gösterdikleri aşındırıcı etkileri sayesinde hafif bir eksfoliasyon (soyulma) sağlar. Daha ileri düzeydeki bir eksfoliasyon ve stimülasyon AHA bileşeni sayesinde gerçekleşir. Buna ek olarak deri hücrelerinin C vitamini ve beta karotenden oluşan antioksidan bileşimi sayesinde korunması sağlanır.

Fiyatı: 73.-TL