2016 yazının favori saç renkleri Bu yaz hangi saç renkleri moda? Hangi saç renklerini kimler uygulamalı? İşte 2016 yazına damgasını vuracak saç renkleri…

cilek_Sarisi_2016_sac_renkleri

Çilek sarısı
Çilek sarısı, sarının kızıla çalan bir tonu. Bu yıl oldukça moda olan bu saç rengi birçok saç renginde olduğu gibi herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Doğal bir görüntüye sahip olmak için açık ten rengine sahip olman gerekiyor. Özellikle renkli gözlü ve çilli kişiler için çilek sarısı muhteşem bir tercih.
2016_sac_Renkleri
Ombre
Ombre, dip kısımları koyu, uçlara doğru açılan saç boyama tekniği. Son senelerde ünlülerde sıkça gördüğümüz ombre saçlar, bu yıl hiç olmadığı kadar popüler. Dip boyası sorununu da ortadan kaldıran ombre özellikle güneşle saçların açıldığı yaz aylarında oldukça doğal görünüyor. Üstelik, diplerdeki saç rengi korunduğundan herkese yakışıyor.
sac_Renkleri_2016
Kestane balyaj
Doğallığın ön planda olduğu 2016 yazında kestane tonlarında saçlarına biraz hareket katmak istiyorsan, balyaj tekniği tam sana göre. Güneşte açılmış, ışıl ışıl, organik bir görünüm için saç rengine yakın tonları dene.
sac_renkleri_modelleri_2016
Rengarenk saçlar
Rengarenk festival saçları bu yaz da çok revaçta. Saçlarını ombre tekniğiyle aynı anda bir rengin birkaç tonuna boyayabileceğin gibi sarı saçlarının uçlarını pembe, mavi, mor gibi renklere de boyayabilirsin. Saçların bir tuval, renkleri nasıl kullanacağın senin yaratıcılığına ve cesaretine kalmış.
2016_trend_Sac_boyalari_renkleri
Nude
Yeni yeni kendini göstermeye başlayan bu trend, en doğal saç boyama tekniklerinden bir tanesi. Nötr bir saç rengi yakalamak için birkaç farklı renk birbiriyle karıştırılıyor. Saçların ten rengiyle ahenk içinde olduğu nude saçlar, doğal saç rengini taklit ettiği için her ten rengine yakışıyor.