Güzellik için nelere katlanmıyoruz ki? Peki, nasıl güzel olunur? Güzel olmanın sırları var mı? Bizce her kadının güzellik sırları vardır. Bilinen minik güzellik sırları ile zor zamanlarda, önemli günlerde büyük sorunlara anında çözüm bulabilirsiniz!

Güzel ve bakımlı görünmeniz sizlerle güzellik sırlarımızı paylaşıyoruz! Bakımına düşkün olan sevgili Kadınlar Kulübü üyelerinin güzelliğini tamamlayacak sırlar geliyor! Hazır mısınız? Sizler için derlediğimiz 15 güzellik sırrını dostlarınız ile paylaşmayı unutmayın!

Bebek pudrası ile hacimli kirpikler…

Kirpikleriniz hacimli değil mi? Takma kirpik kullanmayı mı düşünüyorsunuz? Takma kirpik kullanmadan önce size bir önerimiz var! Hacimli görünen kirpiklere sahip olmak istiyorsanız, maskaranızı sürmeden önce kirpiklerinize biraz bebek pudrası sürün. Daha sonra maskara sürün ve farkı görün!

hacimli kirpik

Nane yağı ve tarçın ile dolgun dudaklara kavuşun!

Dudaklarımızın dolgun görünmesini hangimiz istemeyiz ki : ) Dudak parlatıcınızı sürmeden önce içine az miktarda nane yağı veya tarçın karıştırın. Dudaklarınızdaki dolgunlaştırıcı etkiyi görün!

ruj dudak

Daha dolgun dudaklar için bir sır daha açıklıyoruz!

Daha dolgun görünen dudaklar için, rujunuzu sürmeden önce dudaklarınızın tam ortasına açık renkli kalem sürün. Ve ondan sonra rujunuzu uygulayın.

ruj_dudak

Daha kalıcı parfüm için: Vazelin!

Parfümünüzün daha kalıcı olmasını istiyorsanız, parfümünüzü sıkacağınız yere ilk olarak vazelin sürün.

parfum

Gün boyunca kalıcı ruj!

Gün içinde makyaj tazelemekten üşenenlere gelsin! Rujunuzun gün boyunca kalıcı olması için rujunuzu sürün ve daha sonra dudaklarınızı bir peçete ile kapatın. Peçetenin üzerinden dudaklarınıza transparan pudra sürün.

pudra makyaj

Gözleriniz parlasın!

Bakışlar önemli… Gözlerinizi daha parlak ve belirgin yaparak, ön plana çıkarmak için gözünüzün içine, beyaz renkli kalem çekmeyi deneyin.

beyaz göz kalemi

Kulak çubuğu nelere kadir!

Bitmiş fondöten ve bronzlaştırıcılarınızın yenisi almak için mağazaya koşmadan önce son kez kulak çubuğu yardımıyla “dibini sıyırın”.

fondoten sunger

Koyu fondötenleri kurtarmak kolay!

Yanlışlıkla teninizden daha koyu bir fondöten aldıysanız üzülmeyin, içine bir miktar yüz nemlendiricisi karıştırarak renginin açılmasını sağlayabilirsiniz.

fondoten ton

Ayaklara çorap bakımı

Uyurken ayaklarınıza sıcak bakım yapın. Atmadan önce yorgun ve yıpranmış ayaklarınıza naneli nemlendirici ya da vazelin uygulayın ardından üstüne rahat bir çorap giyerek dinlenmeye bırakın. Sabah kalktığınızda çok daha bakımlı ve yumuşak olduklarını fark edeceksiniz.

ayak bakimi

Sevdiğiniz bir ojeyi mat oje yapın

Tırnak cilanızın içine bir miktar mısır nişastayı karıştırarak matlaştırıcı ojeye dönüştürebilirsiniz.

mat oje

O minik saçlardan artık kurtulun!

Saçınızı topladığınızda ortaya çıkan kısa saçlarınızı, saç spreyi ve (kullanmadığınız!) diş fırçasıyla yatıştırın.

at kuyrugu sac

Tişört ile saç mı kurutulurmuş demeyin!

Saçlarınızı havlu yerine, kullanmadığınız penye tişörtlerinizle kurutarak vakit kazanabilirsiniz.

fon makinesi sac kurutma

Bazen saçınız ne yapmanız olmaz, beğenmek imkansızdır!

Saçınız size kendinizi iyi hissettirmiyorsa, şal veya saç bandı kullanmayı deneyin.

bandana

Yağlı saç yıkamaktan bıkanlara: Kuru şampuan

Yağlı saçlardan şikayetçiyseniz, kuru şampuanla sıkı fıkı olmakta fayda var. Hiçbir şey suyla temizlenen saçın yerini tutamaz bunu kabul ediyoruz, fakat gün içinde yağlanan saçlar ve uyuyakalıp yıkamaya vakit bulamayanlar için kuru şampuan tam bir kurtarıcı.

kuru sampuan