2017 senesi dekorasyon dünyasında yine heyecan verici gelişmelerle başladı. Bu gelişmeler arasında çok yeni malzeme ve formlar olduğu gibi, aslında çok uzun zamandır hayatımızda olup da farklı alanlarda kullanılanları hayatımıza dahil etmek de var. İlk örneğimiz ise mantar pano ve duvar kaplamaları.

Fonksiyon ve estetik

Mantar Duvar Dekor Tasarımları | 1

Mantar panolar hepimizin mutlaka evlerinde ve iş yerlerinde yer verdiği, günlük hayatımızda uzun zamandır yer alan bir parça. Şimdi 2017 trendleri onu yeniden hayatımıza başka estetik ve fonksiyonlarda sokuyor. Çalışma odanızın bir duvarını tamamen mantar pano ile kaplayıp kendinize özel bir mood board hazırlarken dekorasyonunuza da hareket kattığınızı unutmayın.

Dekoratif etki

Mantar Duvar Dekor Tasarımları | 2

Mantar duvar kaplamaları ve yapışkanlı folyolardan yardım alın. Tüm duvar kaplama ile sadece şık bir görünüm elde etmekle kalmayacaksınız, aynı zamanda ses yalıtımında da artı bir güç kazanacaksınız. Mantar dokusu sebebiyle ses emici özelliğe sahiptir. 

Evin her bölümüne uygun

İster yatak odanızın duvarını kaplayın, ister çalışma odanızın bir duvarını, isterseniz mutfak duvarınızda yemek tariflerini asmak için kullanın. Evin her bölümünde rahatlıkla kullanabileceğiniz kaplamalar ısı ve neme dayanıklı , uygulaması da çok kolay.

Mantar Pano Duvar ile Farklı uygulamalar

Mantar kaplama malzemeleri kesilebilir olduğu için istediğiniz ebatta ve şekilde kaplama yapmanız da mümkün. Çok sade davranabilir ve risk almayabilirsiniz ama bu seçenekleri gördükten sonra ileride farklı şeyler denemek için heyecanlanacağınıza eminiz.