Salon aydınlatma trendleri her ene tıpkı giysi modasında olduğu gibi değişmektedir. Aydınlatma da moda ile belirlenen bir unsurdur. Tüm dekoru ve evin havasını belirleyen salon aydınlatma modelleri sayesinde salon isterseniz çok şık ve gösterişli, isterseniz de çok sıcak ve samimi görünebilir. Gece ve gündüzü birbirinden ayırmayı sağlayan ışığın moda ile bu denli etkili olması sayesinde tüm evin havası değişebilmektedir. Ev dekorasyonu için en vazgeçilmez detaylardan biri olan aydınlatma sistemlerinde kullanılan ışıkların rengi psikoloji için oldukça etkilidir. Örnek olarak sarı ışık psikolojik olarak daha sıcak bir hava yaratsa da, uyku getirme özelliği sebebiyle çocuk odalarında sarı ışık kullanılması önerilir. Beyaz ışık ise psikolojik olarak olumsuz etkilere sahip olsa da oranının ayarlanması durumunda enerjik bir hava katarak tüm evin daha canlı görünmesini sağlayabilir.

2019 Salon Aydınlatma Modelleri | 1

2019 Salon Aydınlatma Çeşitleri Nelerdir?

2019 salon aydınlatma çeşitleri arasında elbette en önemli detayların başında salon ya da evin geri kalanında kullanılan avize seçimleri gelir. Salonlarda kullanılan avizeler ve lamba tasarımları tüm evin dekorunu değiştirecektir. Genel olarak 2019 senesinde oldukça modern ve gösterişsiz koltuklarla beraber çok şık avizelerin kullanılması modası başlamıştır. Özellikle evin tümünde sadelik söz konusu iken özellikle yemek masasının üzerinde oldukça şık ve gösterişli avizelerin kullanılması tercih edilir. 2019 senesini en çok sevilen aydınlatma trendleri arasında sarkıt lambalar da bulunmaktadır. Sarkıt lambalar ve farklı ampul modelleri 2019 senesinin en trendleri arasında.

2019 Salon Aydınlatma Modelleri | 2

2019 Salon Aydınlatma Modelleri Nelerdir?

2019 salon aydınlatma modelleri arasında en dikkat çeken detayların başında salonlarda kullanılan avize modelleri gelmektedir. Özel tasarım salon aydınlatmaları ya da halatlı modeller günümüzde halen en popüler aydınlatma çözümlerinden biri olarak trendler arasında yerini koruyor. Bunun yanı sıra 2019 senesinde aydınlatma çözümleri için tek bir ışık kullanımı tercih edilmez. Salonu aydınlatan tek bir lamba yerine, salonu aydınlatan, yemek masasını aydınlatan ve tv ünitesi yanında aplik olarak kullanılan aydınlatmalar modadır. Bu sayede evin daha şık, sıcak ve samimi görünmesi sağlanır.

2019 Salon Aydınlatma Modelleri | 3 2019 Salon Aydınlatma Modelleri | 4 2019 Salon Aydınlatma Modelleri | 5

2019 Mutfak Aydınlatma Dekorasyonu Tıklayın !

2019 Avize Modelleri Tıklayın !

Kolay Avize Temizliği Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Asma Lambalar ve Avizeler Tıklayın !

Dekorasyon Trendleri 2019 Tıklayın !