Zengin bir duvar kağıdıyla yatak odanızda, daha özel bir atmosfer yaratabilirsiniz!
Yatak odası, kişisel ve en özel alanlardan biri. Evliliğinizin en dinamik olduğu nokta… Zengin bir duvar kağıdığla kendinizi nerede hayal ediyorsanız, o hissi yaşayabilirsiniz.

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 1

Maceracı olun!

Yatak odası, kişisel ve en özel alanlardan biri. Evliliğinizin en dinamik olduğu nokta… Fantezilerin kurulduğu yer… Zengin bir duvar kağıdığla kendinizi nerede hayal ediyorsanız, o hissi yaşayabilirsiniz. Orman hissi veren bu duvar kağıdı, dört köşeli yatak, tahta dokunuşlar ve bunların beyazla buluşmasıyla kendinizi doğadaki kadar özgür hissedebilirsiniz!

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 2

Kendinizi zirvede hissedin!

Cesur ve şık bir görünüm elde etmek için, iki ton veya iki çarpıcı deseni birlikte kombinleyin!
Buradaki gümüş rengi ve altın tonlarındaki dikey bantlar odaya yükseklik katıyor. Limon rengi tonlarla gri yatak başlığıda harika bir uyum içerisinde…

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 3

Çiçek desenleriyle çizgileri birleştirin

Dekoratif duvar kağıtları, zengin alanlar yaratmak için harika bir seçenek… Gri ve beyazın muhteşem uyumuna, turkuaz gibi canlı bir renk katabilirsiniz. Çiçek desenleri ve çizgileri birlikte kombinleyerek trendy odalar yaratın.

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 4

Büyük ve geniş modeller seçin

Bugünün modern görünümünü yakalamak için geniş ölçekli desenler kullanın. Samimi bir ortam oluşturmak için de duvardaki deseni, yatağın bir köşesine veya odadaki herhangi bir mobilyaya taşıyın… Bu şekilde hoş bir bütünlük yakalayacaksınız.

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 5

Farklı bölgeler yaratın

Klasik bir dekorasyon için, odanın sadece bir bölümünü farklı duvar kağıdıyla kaplayın…
Duvar kağıdığın içindeki bir kaç tonu odanın içindeki mobilyalarda kullanın.

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 6

Kontrast yaratın!

Canlı sarı duvar kağıdıyla, koyu renk mobilya harika bir kontrast yaratıyor… Sade beyaz tüllerle çarşafların uyumuda modern bir atmosfer oluşturuyor.

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 7

Renkli duvar kağıtlarıyla, beyaz ve krem tonlarını dengeleyin

Karmaşık bir duvar kağıdını başarılı bir şekilde kombinlemenin yolu, onu başka bir renkle dengelemek… Soluk krem ve beyaz yatak çarşafları, döşeme ve aksesuarlarla birlikte, botanik duvar kağıdı çarpıcı bir etki yaratıyor.

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 8

Tek bir renkle dekore edin

Beyaz arka plana karşı sadece tek bir renk kullanın. Tek bir rengin farklı tonlarıyla dekore edilen odalar oldukça cesur!

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 9

Sade duvarlara bir farklılık katın

Düz duvarlarda yaratacağınız farklı bir etki odanın daha geniş görünmesine neden olacak… Hem de dekoratif bir görünüm sağlayacak.

Yatak Odası için Duvar Kağıdı | 10

Zarif bir uyum yaratın

Bu ince duvar kağıdı, huzurlu ortam yaratmak için uygun bir seçenek… Gri ve beyaz birlikteliği sade bir arka plan oluştururken, büyük yatak başlığı odak noktası oluşturuyor. İpek yastıklar ise lüks bir görünüm sağlıyor.

İlgili Konular ;
Evinize yeni bir pencere açın
2012 Duvar sticker modelleri
Çocuk Odası Sticker Modelleri 2012
Kitaplık Modelleri
Dekorasyonda Zerafet !
Balkon Sefası